Ravnsbjerg/Løgstrup smed de første point

Ravnsbjerg/Løgstrups unge hold holdt fast i førstepladsen men måtte nøjes med uafgjort, da Aars lørdag besøgte Løgstrup Stadion. Dermed er der fortsat spænding i toppen, og oprykningen bliver sikkert et mellemværende mellem de to hold.

R/L-træner Rasmus Dudeck har sendt denne rapport til fjendscup.dk:

“Vi mødte Aars i topkampen på Løgstrup stadion. Der var mange mennesker på lægterne og forventningerne var høje. Vi startede kampen bedst men kom bagud på et flot mål fra deres farlige angriber.

Kort tid efter brød Frederik Meedom fri på kanten og kom i feltet, hvor han blev nedlagt. Simon Borup omsatte straffesparket og der stod 1-1. Det blev til 2-1 ved Lasse Fog, der flot blev spillet fri af Borup. De fik udlignet til 2-2 på et hjørnespark, som vi unødvendigt gav dem. 2-2 ved pausen.

Simon Borup (hvid) målscorer på straffespark og oplægger til 2-1 samt kampens spiller sammen med Murphy. Arkivfoto

Vi havde ikke spillet mere end 3 min. af anden halvleg, før topscorer Gustav Emil Lange, sikkert kunne sætte en tværbold i kassen til 3-2. Udligningen kom på en personlig fejl, som vi ikke fik clearet.

Efterfølgende havde Sune Pallesgaard en fri header, Mathias Andie en kæmpe chance midt for mål, som målmanden flot reddede, og der var tilløb til flere chancer, som desværre blev misbrugt.

En kamp vi skulle have vundet, så vi står med en lidt flad fornemmelse. Vi ligger dog stadig nr 1. Kampens spiller blev Sebastian Myrphy og Simon Borup med 4 stemmer hver.”