Ravnsbjerg/Løgstrup tabte til oprykkerne

Ravnsbjerg/Løgstrup kunne ikke gentage sejren i første turnerings halvdel over oprykkerne fra FC Silkeborg. Hjemme i Løgstrup tabte R/L med 0-3, og kampen så træner Michael Skals således:

“Årets sidste hjemmekamp endte med et 3-0 nederlag til allerede oprykkede FC Silkeborg. En lige første halvleg uden de store chancer endte uden mål, og samme forløb indfandt sig i starten af 2. halvleg.

Man havde på fornemmelsen, at det første mål ville blive afgørende, og vi havde en god mulighed for at få det, da Lasse Fog kom alene igennem på et fantastisk forarbejde af Frederik Meedom, men han fik desværre overplaceret sin afslutning. I stedet var det kort efter FC Silkeborg, der tog føringen på et langskud og efterfølgende også fik øget føringen på først en omstilling og siden en scoring efter et frisparksindlæg.

En sejr, der var mindst et par mål for stor, men også en kamp, hvor det skinnede igennem, at ingen af holdene havde det helt store på spil.

Kampens RIF/LGIF’er blev Rasmus Dudeck.”