Ravnsbjerg/Løgstrup snuppede titlen

R/L-sammenslutningen har været i tre Fjends Cup finaler og vundet dem alle – først i 2013 og 2014 og nu i 2017. For Sparkær var det kun den anden finale, og holdet  kunne ikke gentage finalesejren fra 1984.

Sparkær fik ellers en drømmestart, da Oliver Andersen scorede til 1-0 efter blot 4 minutter. Oplægget kom fra Daniel Brøns (herover) der kæmpede sig igennem R/L-forsvaret (herover Jesper Moselund t.v. og Christian Vestergaard) og serverede bolden for Oliver Andersen tæt under mål.

Værterne kunne dog ikke følge op på den fine start. Ravnsbjerg/Løgstrup fik mere og mere styr på spillet og var gode til at spille bolden rundt og få Sparkær-spillerne til at løbe meget. De hvide fik efterhånden overtaget, og Lasse Fogs udligning efter 28 minutter var en logisk konsekvens heraf.

7 minutter senere var Sparkær-målmand Andreas Bakholdt i foræringshjørnet, da han tabte en bold ned for fødderne af Christian Vestergaard (yderst th.), som let kunne score. Sparkær fik en enkelt stor mulighed for at udligne kort før pausen efter et hjørnespark, men bolden gik lige forbi mål.

Efter pausen var det fortsat Ravnsbjerg/Løgstrup, der var spilstyrende og skabte de fleste muligheder. Det virkede som om, semifinalekampen sad i benene hos Sparkær-spiller, der dog kæmpede det, de kunne. De fik da også en stor mulighed for at udligne til 2-2, da Kasper Møller skød lige over målet efter oplæg fra Nicki Rasmussen.

Martin Bøge spillede en glimrende kamp for Sparkær. Foto: Benjamin Christensen

To minutter senere (72. min.) lukkede Nick Lynge så reelt kampen med 3-1 målet – et flade skud, som Bakholdt ikke nåede ud til. Sparkær gav dog ikke op, og pressede på til sidst, hvor Daniel Brøns i overtiden ramte stolpen, men mere blev det ikke til for værterne, der måtte anerkende nederlaget til en bedre modstander på dagen.

I overtiden ragede spillende træner for R/L Rasmus Dudeck sig en advarsel til for brok overfor dommer Jan Dahl. Den var han selv ude om, for han var blevet kraftigt advaret i 1. halvleg. Men han var nok ligeglad, for sejren var i hus, og han kunne som nylig tiltrådt træner glæde sig over sejren i Fjends Cup, som betyder meget for ham og klubben.

Tillykke fra redaktionen med en fortjent sejr og tak til Sparkær-spillerne for en – trods finale nederlaget – flot Fjends Cup 2017