Ravnsbjerg/Løgstrups “young boys” på vej i slutspil

Uden at imponere spillemæssigt vandt det unge R/L hold også den anden kamp med 2-0 – denne gang over Vridsted, der gav vinderne en lige kamp. Men nu har Vridsted i to kampe ikke kunnet score i modstandernes mål, selv om de absolut har vist helt andre takter end de foregående år.

Asger Agger (forrest i hvid) indledte scoringen for Ravnsbjerg/Løgstrup.

De lever dog trods to nederlag stadig i turneringen og kan med en sejr over Sparkær på tirsdag måske overraske og gå videre. Asger Agger bragte R/L foran efter 11 minutter, og 5 min. før tid lukkede Lasse Hjort Fog kampen til 2-0. Vridsted havde et par gode muligheder i 2. halvleg, men ind ville bolden ikke.

Tage Astrup, ass. Vridsted-træner:
OK kamp og resultatet i orden. I 2. halvleg har vi to store chancer for at komme på 1-1, men så løber de lige kontra fem minutter før tid og lukker kampen.

Rasmus Dudeck, R/L-træner:
Vi spiller en skidt 1. halvleg og en endu dårligere 2. halvleg. På trods af detvinder vi alligevel fortjent. Vridsted havde bestemt andel i kampen, og jeg er sikker på, at de nok skal spille med i toppen af serie 4.