Sikker Mønsted sejr

Mønsted hænger på i toppen af serie 4, og lørdag blev Rødkærsbro sendt hjem fra Mønsted Stadion med et klart 0-4 nederlag. Dermed er gæster – der sidste weekend sendte afbud til kampen i Sparkær – i alvorlig nedrykningsfare.

Kampen i Mønsted var iflg. træner Robert Overgaard en overkommelig opgave for MIF-erne, da der først gik hul på bylden. Det blev ved 1-0 ved pausen på det mål, som Nicolaj Jensen scorede efter 35 minutter.

I 2. halvleg kom der så yderligere tre scoringer, først ved Dodi Lobenge (50.), Mads Langhoff-Jensen (65.) og Martin Harritz (75.)

• Vi producerede masser af chancer og kunne have scoret flere mål, fortæller robert Overgaard, der så Sune Langhoff løbe med stemmerne og gæster indkassere to gule kort.