Skals slog mestrene og bookede billet til finalen

Skals måtte for andet år i træk ud i amerikansk straffespark for at sikre en finaleplads. I år gik det ud over sidste års vindere fra Ravnsbjerg/Løgstrup, som dermed ikke fik mulighed for at vinde Fjends Cup 3 år i træk.

Inden straffesparksafslutningen havde de to hold givet tilskuerene en spændende og tæt kamp, som endte 2-2. Kampens store oplevelse for de grønne var Christian Holmgren, der bragte Skals i front på et hovedstød efter 20 minutter. Ravnsbjerg/Løgstrup svarede dog igen og udlignede ved Nikolaj Nedergaard efter 40. minutter.

Christian Holmgren i midten. Tv. R/L’s Rasmus Dudeck og forrest dommer Jan Dahl.

Christian Holmgren sendte igen Skals i front midt i 2. halvleg direkte på frispark, men 10. min. før tid kom udligningen, da Nikolaj Nedergaard løb fra Skals-forsvaret og serverede bolden for Lasse Hjort Fog. I kampens sidste 10 minutter havde Skals tre gyldne muligheder for at lukke kampen, da først en R/L-spiller hårdt presset sendte bolden på egen overligger, hvorefter Christian Holmgren hamrede et langskud på overliggeren. Endelig fik Simon Hermann lige akkurat ikke ramt bolden ordentligt på et godt indlæg fra Mikkel Boi Pedersen.

R/L-anfører Frederik Meedom med bolden. Bagerst Skals-målmand Nicklas Christensen.

Derfor måtte de to hold ud i amerikansk straffespark, og den specielle disciplin er åbenbart guf for Skals-målmand Nicklas Christensen, som afværgede 3 af R/L’s første 4 forsøg. Så behøvede Skals kun at score på deres 3 første forsøg, og det gjorde Christian Holmgren, Mikkel Boi Pedersen og Simon Hermann.

Skals-træner Henrik Bundgaard:
Vi kommer fortjent foran på et flot hovedstød af Holmgren efter en sukkerbold af Kasper Kurdahl. Efter pausen er spillet det samme, og vi står godt i kæderne og har styr på de lange bolde, R/L sender ned i bagrummet. Vi spillede en rigtig god og disciplineret kamp, hvor vi lykkes med mange af vores aftaler imod en rigtig dygtig modstander.

Sune Pallesgaard, R/L-træner:
En meget intens og underholdende kamp med to gode hold på banen. Skals viste sig at være mest kølige, når det gjaldt. Tillykke til Henrik og co. Dagens R/L-spiller blev Rasmus dudeck.