Smal Mønsted-sejr mod Sdr. Rind/Vinkel

Torsdag aften var Mønsted i Sdr. Rind for at møde Sdr. Rind/Vinkel, og efter en lige kamp, kunne MIF-erne rejse hjem med en smal 2-1 sejr.

Hjemmeholdet kom foran 1-0, men Nicolaj Rasmussen fik udlignet få minutter før pausen. Efter pausen bølgede spillet frem og tilbage – Mønsted fik sendt en del lange bolde ind i modstandernes felt, uden at det gav pote. Og hjemmeholdet havde også en enkelt mulighed.

Mads Langhoff-Jensen i centrum som målskytte og med gult kort. Arkivfoto Fjends Cup.

Men så midt i halvlegen tog Mads Langhoff-Jensen et raid op ad banen efter en lang bold og fra kanten af feltet sendte han bolden op i det modsatte målhjørne til det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Med ca. 10 min. igen var han så i centrum igen, da han i fællesskab med storebror Casper var i diskussion med dommeren, og det endte med et gult kort til unge Langhoff. Det gav hjemmeholdet lidt mod på tilværelsen, og de satte et pres ind for at skaffe udligningen, som dog aldrig kom.

• Det var en god kamp mellem to jævnbyrdige hold. De går som sædvanlig til den, men i torsdag spillede vi godt, selv om vi igen måtte ændre på 5-6 pladser, fortæller træner Robert Overgaard.

Med sejren avancerede Mønsted til 2. pladsen med 18 point, mens førerholdet Sjørslev/Demstrup har 24 point. Og næste kamp er netop mod førerholdet, som Mønsted besøger næste lørdag kl. 15.00.