Sparkær blev presset af Nørremarken

Sparkær tog her til eftermiddag den niende sejr i ligeså mange kampe, men hjemme mod Viborg Nørremarken blev det en tæt affære, der først blev afgjort til Sparkærs fordel i dommerens overtid. Her scorede Michael Hansen til 3-2, efter at Sparkær havde smidt en 2-0 føring i løbet af bare fem minutter i 2. halvleg.

Men det blev en jævnbyrdig kamp mod et Nørremarken-hold, der havde bolden meget og spillede bedre teknisk fodbold end hjemmeholdet. Men farlige blev de ladrig for alvor, hvorimod Sparkær skabte kampens største chancer.

Første halvleg var chancefattig, og kampens første kom efter 26. minutter, hvor Daniel Brøns energisk kom fri ved baglinjen i højre side. Hans indlæg ramte indersiden af modsatte stolpe og faldt ned for fødderne af Kasper Møller, der hamrede bolden i mål.

Kasper Møller viste igen målnæse og blev dobbelt målscorer.

Efter 35 minutter fik Daniel Brøns et mystisk gult kort for film. Der blev lavet to frispark mod ham, inden fik sig hevet løs og kæmpet sig ind i feltet, hvor han endnu engang blev løbet ned. Dommeren skønnede, at han filmede, men det var en fejlkendelse. Kort efter fik Oliver Andersen en god mulighed, da der blev kombineret godt, og han slap fri i feltet. Han fik dog overplaceret skuddet, der gik forbi mål.

Pausestillingen foblev 1-0, og i 2. halvleg stod der Nørremarken på det meste spil, mens Sparkær levede på gode kontramuligheder. På en af dem sendte Daniel Brøns Kasper Møller afsted på en friløber efter 26 minutter, og topscoreren svigtede ikke.

Det lignede en afgørelse, men så lavede Martin Bøge et dumt straffespark i venstre side, som blev udnyttet, og blot 5 minutter senere ramte en Nørremarken-spiller bolden klokkerent udefra, og Flemming Sørensen kunne ikke forhindre bolden i at gå ind i det ene målhjørne. Inden da – og i samme minut – havde Sparkær en kæmpe mulighed for at score til 3-1, men Oliver Andersen holdt for længe på bolden, i stedet for af aflevere til to helt frie medspillere foran et tomt mål.

Anders Schmidt (i midten) så gult i slutminutterne. T.v. Marin Bøge og th. Bo Pedersen.

Så var kampen vendt, og Nørremarken lurede på sejren men blev ikke farlige. Til gengæld kom der lidt gang i kortspillet, da Nørremarken fik gult kort for protester med 5 minutter igen, og kort før lukketid røg Anders Schmidt og en af gæsterne ud samtidig, da de var i noget skubberi uden for banen.

Men inde i dommerens overtid faldt sejrsmålet så, da indskiftede Michael Hansen headede bolden i mål efter lidt ping-pong i Nørremarkens felt. Dermed var den niende sejr i hus, og nok den sværeste af de ni. Det var træner Poul vistisen da også opmærksom på:

• Kampen forløb egentlig, som jeg havde forventet med boldovertag til Nørremarken. Jeg så dem mod Mønsted for en uge siden, og det var lidt det samme. Det er absolut det bedste hold, vi har mødt, men jeg synes, vi kan forsvare sejren på de flere chancer, vi skaber. Ros til spillerne for at tage fat, da det gik os imod i slutningen, for det har været en hård uge med 3 kampe og en fest i lørdags, som godt kunne ses, vurderede Vistisen efter kampen. Han så Daniel Brøns få flest stemmer efter kampen.