Sparkær fik klø i Ramme

Der er nu dømt pause for Sparkær-spillerne indtil Fjends Cup starter 25. juli efter aftenens øretæve på 7-1 mod RLK i playoffkampen. Det trænger en skadesplaget trup også til, for til aftenens kamp var Poul Vistisen afsted med noget, der lignede et halvt serie 5 hold.

• Men alle gjorde hvad de kunne mod et godt RLK-hold, som jeg dog vil mene, at vi kunne byde op, hvis vi var i den optimale opstilling, fortæller Poul Vistisen.

Han så sit hold holde stand til det 23. minut, men så gik det stærkt, og pausestillingen var 4-0. Oliver Andersen fik reduceret på et straffespark begået mod Rene Frederiksen, men det var en stakket frist, for hjemmeholdet scorede yderligere 3 mål.

• En lidt træls afslutning på et forår, der ellers er godkendt for serie 3. Nu ser vi frem til Fjends Cup, og jeg håber, at nogle af skaderne forsvinder, men det bliver ikke alle, vurderer Vistisen.