Sparkær har kurs mod serie 2

Fem sejre og en uafgjort til Sparkær i serie 3 samtidig med, at de øvrige hold i puljen slår hinanden indbyrdes gør, at Sparkær efter seks kampe har et forspring på hele 8 point til nr. 2.

Førstepladsen blev lørdag eftermiddag beseglet med en suveræn indsats og storsejr på 6-1 over Bruunshaab/Tapdrup på udebane, og selv om hjemmeholdet lagde ud med at komme foran 1-0 efter bare 4 minutter, så så Sparkær sig ikke tilbage derfra.

Formstærke Oliver Andersen sørgede for udligningen efter 11 minutter, da han tog et raid fra egen banehalvdel og afsluttede fra distancen. 7 minutter senere blev det 1-2 ved Tobias Brøns, der blev sendt afsted af storebror Daniel, og blot 3 minutter senere blev det 1-3 ved endnu en Brøns, nemlig Anders, der er svoger til de to.

Oliver Andersen (tv) tredobbelt målscorer og kampens spiller. Arkivfoto.

Det var pausestillingen, men Sparkær fortsatte det gode spil efter pausen, og med en halv time igen blev der begået et voldsomt straffespark mod Daniel Brøns, som træner Poul Vistisen mente var til et klart rødt kort, men dommer Kevin Leth nøjedes med et gult. Oliver Andersen scorede sikkert.

I det 71. minut var det så Daniel Brøns, der kom på tavlen med et hovedstød på indlæg fra Oliver Andersen, som selv sluttede målfesten med 10 minutter igen direkte på frispark. B/T nåede at få yderligere et gult kort.

• Vi famlede lidt i starten, men efter 7-8 minutter stod der Sparkær på den kamp. Vi var gode, og spillede igen en fin kamp og skabte flere chancer, hvorimod de ikke havde det store at byde ind med. Oliver Andersen var flyvende og tog for tredje gang stemmerne, men hele holdet spillede godt, og alle 3 indskiftere – Mads Daa, Michael Hansen og Patrick Nielsen kom ind. Det var godt at se på, og vi scorede nogle flotte mål, fortalte Poul Vistisen til fjendscup.dk efter kampen.