Sparkær havde ingen problemer med Skive IK

Sparkær havde fredag aften ingen problemer med at hente en sikker 6-0 sejr i Egeris over Skive IK. Cifrene burde snarere have været 12-0 ud fra spil og chancer. Bjarne Have i Sparkær-målet var stort set arbejdsløs, og skibonitterne spillede sig ikke til en reel målchance i hele kampen.

Dem havde Sparkær til gengæld til overmål, og det kan undre, at det kun blev til de 6 scoringer, for det var virkelig store muligheder, der blev brændt. Godt at afbrændingsforbuddet er blevet hævet, for ellers var der blevet udstedt bøder til nogle af Sparkær-spillerne.

Der skulle gå hele 28 minutter, inden den første scoring faldt, og da var der allerede blevet brændt 2-3 oplagte chancer. Men det blev 1-0 ved Oliver Andersen, da målmanden ikke kunne holde et fladt skud fra Kasper Møller. Efter 38. minutter spillede Patrick Nielsen Daniel Brøns helt fri foran mål, og denne gang svigtede Brøns ikke. Og det blev 3-0 er halvlegens sidste minut, da Kasper Møller scorede på et flot hovedstød efter Martin Bøges indlæg.

Kasper Møller (tv) scorer til 3-0. I midten Anders Schmidt og nr. 6 er Nicki Rasmussen.

2. halvleg blev et sandt orgie i målchancer til Sparkær, men langt de fleste blev brændt på det skammeligste. Dog scorede Kasper Møller i det 50. minut, og i det 85. minut var Michael Hansen på pletten efter oplæg af Oliver Andersen, inden Møller sluttede med endnu en scoring i det 90. minut. Her var Patrick Nielsen igen manden med næstsidste fod på bolden. Med godt 10 minutter igen nåede Martin Bøge at rage et gult kort til sig for at holde en modstander.

Oliver Andersen var sammen med Daniel Brøns omdrejningspunkter i det fremadrettede spil.

Det var mange positive ting at tage med fra kampen. Kampformen er i orden, vilje og fight fejler heller ikke noget, men der er altså også ting, der kan/bør gøres meget bedre. Sparkær-spillerne havde ingen problemer med at erobre boldene, men det kneb gevaldigt med at skaffe sig ordentligt af med den fremad banen. Spillet blev ofte forceret, og afleveringerne blev tit upræcise. Det kan gøres bedre, for dagens modstander var langt fra skræmmende – ja, det var ikke et hold på serie 3 niveau.

• Der var ingen tvivl om den sejr, og med to sejre og ingen mål imod os, kan jeg kun være tilfreds med vores start på turneringen. Når det er sagt, så kunne jeg i aften godt have ønsket mig, at spillerne i flere situationer havde valgt mere simple løsninger og spillet bolden noget mere rundt. Nu venter en helt anden modstander på onsdag, når Viborg FF kommer til Sparkær, så vi skal ned på jorden igen, for vores sejr skal ses i relation til det hold, vi mødte, fortalte træner Poul Vistisen efter kampen.

Næste kamp er på onsdag hjemme mod Viborg FF kl. 19.00.