Sparkær i problemer

Efter den flotte indsats mod Stoholm, hvor sejren forsvandt ud i den blå luft i sidste sekund, var der en vis optimisme inden lørdagens kamp mod KK07 i Kølvrå. Men en problematisk optakt til kampen gjorde, at Sparkær kom rigtig skidt igang og var baud 0-2 allerede efter 6 minutter af kampen.

Kasper Møller fik rettet op på det med to mål i det 17. og 20. minut. KK07 slog dog hurtigt tilbage til 3-2 i det 24. minut, men Michael Hansen sørgede for 3-3 på et hovedstød i det 38. minut efter oplæg fra Kasper Møller. Det blev enden på en målrig første halvleg.

Kasper Møller var tilbage på holdet og kvitterede med to mål. Arkivfoto.

Efter pausen gik målscoringen lidt i stå, men Daniel Brøns havde en mega chance for at bringe Sparkær i front, men i stedet var det hjemmeholdet, der kom foran igen efter 60 minutter på et flot skud. Kasper Møller fik mulighed for udligning, da han alene med målmanden skød lige ved siden af målet, og i stedet lukkede KK07 kampen i det 89. minut på en lang bold, som Sparkær-forsvaret var passive overfor.

• Efter den forfærdlige start synes jeg, vi efter ca. 10 minutter begynder at få styr på vore markeringer og truer dem med dybe bolde fremad banen, og det giver da også pote. Efter pausen har vi mulighederne, men vores omgang med bolden er simpelthen for ringe og vi tager for mange forkerte beslutninger. På den baggrund kan man ikke sige noget til deres sejr, men det er altså et hold, som er til at presse og som vi bør kunne få point imod, vurderede Poul Vistisen efter kampen.

Han så Kasper Møller løbe med flest stemmer, mens Oliver Andersen med ca. et kvarter igen måtte udgå, da han ramlede sammen med en modstander, som også måtte forlade banen.

Nu er Sparkær der, hvor det udelukkende handler om overlevelse. Næste kamp på lørdag hjemme mod Nørremarken er en såkaldt “vind eller forsvind” kamp. Et nederlag eller uafgjort her, så ser det sort ud. Den SKAL vindes!