Sparkær konsoliderer førstepladsen

Søndag eftermiddag tog Poul Vistisens tropper til kunstgræsbanen i Overlund og hentede en 3-0 sejr over Eastside Viborg, og dermed lagde de rød/hvide en afstand på 6 point til B/T på andenpladsen. De har dog en kamp til gode og er Sparkærs næste modstander på lørdag i en ren topkamp i Bruunshaab.

Selv om 3-0 lyder overbevisende, så var det iflg. træner Poul Vistisen en svær opgave at løse, for de unge Eastside-spillere diskede op med noget godt fodbold og havde bolden meget. Det kneb dog voldsomt med effektiviteten, og kun en enkelt gang i 2. halvleg  måtte Bjarne Have hive en fornem redning frem.

Sparkær kom foran efter 27 minutter, hvor Anders Holm forlængede et langt indkast fra Daniel Brøns, så Anders Schmidt kunne heade i mål ved bagerste stolpe. Kun 4 minutter senere blev det 2-0 ved Oliver Andersen, der selv brød på midten af banen, tog et par træk og afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet.

Oliver Andersen blev dobbelt målscorer og løb med stemmerne efter kampen. Arkivfoto.

Det var også Oliver Andersen, der stod for målet til 3-0 10 minutter efter pausen. Christoffer Holm erobrede bolden, og via Daniel Brøns endte bolden hos Oliver Andersen, der snød både forsvar og målmand og scorede sikkert ved nærmeste stolpe.

• En fortjent sejr til os, men en god indsats af Eastside Viborg. Vi var igen effektive, og var fysisk stærkest i duellerne, hvilket blev afgørende. Det kører godt for os lige nu, og igen fulgte spillerne den plan, der blev lagt for kampen. Nu ser vi frem til næste kamp på lørdag mod B/T, som helt sikkert bliver både tæt og spændende, fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk