Sparkær og Møller er ustoppelige

Sparkær fortsætter den direkte vej mod serie 3 og med en Kasper Møller i overdådigt målhumør blev det lørdag til en sikker 5-2 sejr over Sjørslev/Demstrup. Møller scorede alle 5 mål i en kamp, hvor gæsterne spillede godt med, men hvor Sparkær og især Kasper Møller var knivskarpe i varmen.

Kasper Møller højt til vejrs og scorede til 1-0. T.v. Nicki Rasmussen, der arbejdede hårdt på midtbanen.

Det var ellers gæsterne, der startede bedst og havde teten i de første 10 minutter, hvor de fremtvang i par muligheder og 3 hjørnespark. Men så ud af ingenting stod der 1-0 på måltavlen. Oliver Andersen sendte et frispark fra venstre side godt ind over, og her kom Kasper Møller højst og headede i mål. Det var Sparkærs første chance, og den næste kom efter 33 minutter, da en Sjørslev/Demstrup-spiller kiksede fælt på midterlinjen og gav Kasper Møller en friløber, som han loppede over målmanden.

Kort før pausen reducerede S/D med et fladt skud ude ved den ene stolpe, som Johnny Holm ikke kunne nå. Han var trådt til i nødens stund, da både Flemming Sørensen og Andreas Bakholt havde meldt fra, og han havde i kampen flere gode indgreb! Som man troede, at 2-1 var halvlegsstillingen, så slog Møller til endnu engang, da han blev spillet helt fri af Daniel Brøns med en dyb stikning.

Jubel efter scoringen til 4-1 mellem Kasper Møller og Anders Schmidt (9)

Efter pausen fik Sparkær hurtigt helt styr på kampen med et flot mål til 4-1. Oliver Andersen lavede et overlap og spillede Anders Schmidt fri i venstre side, og hans flade indlæg kunne Kasper Møller sikkert score på. Kort efter fik Martin Bøge et gult kort, men heller ikke i undertal holdt Sparkær sig tilbage. En fremlægning fra Daniel Brøns tøvede målmanden med at sparke væk, og så var Kasper Møller hurtigst og driblede udenom til et tomt mål.

Gæsternes forsvar havde godt fat i Kasper Møller, men kunne ikke styre ham. T.v. Nicki Rasmussen.

Med 10 min. igen pyntede gæsterne til 5-2, men både før og efter havde Sparkær store muligheder til flere mål. Så alt i alt en flot og fortjent sejr over et godt spillende og kæmpende Sjørslev/Demstrup-hold. Sparkær-træner Poul Vistisen var da også mere end tilfreds:

• Kampen forløb egentlig, som jeg havde forventet. Sjørslev er et at få hold i serie 4, der kan matche os fysisk, og de kom en en god power og har teten i starten. Men mod en skarp Kasper Møller måtte de kapitulere. Det var en flot indsats af alle i varmen, og jeg så flotte mål og mange gode kombinationer i kampen. Kredit til hele holdet, men jeg så fine præstationer fra Anders Holm og Bo Pedersen. Nu glæder vi os til næste lørdag, hvor en sejr over Rødkærsbro hjemme kan sikre oprykningen endegyldigt.