Sparkær og Ravnsbjerg/Løgstrup delte i porten

De to hold gav hinanden en intens og underholdende kamp i middagsheden kl. 12.00 på Sparkær Stadion. Det hele endte i en 2-2 løsning, og som kampen skred frem må det siges at være et tilfredsstillende resultat for begge hold.

Gæsternes anfører Frederik Meedom fik en stor mulighed i starten af kampen, men ellers var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start og i front 1-0 efter 12 minutter. Daniel Brøns erobrede bolden på kanten af feltet, afdriblede et par forsvarere i venstre side og serverede bolden for Kasper Møller midt for målet.

Det gav Sparkær mod på tanden, og de fik flere gode muligheder, inden Kasper Møller med en fræk detalje øgede til 2-0 efter 24 minutter. Han så fra midten, at R/L-målmand Rasmus Agger stod langt ude og sendte derfor en høj bold mod mål, som Agger ikke nåede tilbage til.

Gæsterne fik hen i halvlegen mere styr på spillet, og skabte et par store muligheder med ca. 10 minutter til pause, men Bjarne Have var stærk i Sparkær-målet. Mere blev det ikke til inden en tiltrængt pause i varmen.

Kasper Møller har fundet målformen igen, og scorede begge Sparkærs mål. Arkivfoto.

Sparkær kom stærkt ud efter pausen, og i det 46. minut måtte Frederik Meedom redde et hovedstød fra Kasper Møller på stregen, og minuttet efter fik samme Møller annulleret en scoring for of-side. Her kunne Sparkær måske have sat en prop med et mål til 3-0.

Men i stedet overtog Ravnsbjerg/Løgstrup styringen i 2. halvleg, selv om Sparkær stadig var giftige på kontrastød, hvor der ofte lige manglede den sidste præcision. Efter 55 minutter måtte Bjarne Have ud i fuld længde for at redde et hovedstød fra banens mindste Frederik Meedom, men godt 10 minutter senere var han chanceløs, da Mikkel Larsen fyrede kanonen af udenfor feltet.

I det 72. minut blev Michael Hansen spillet helt fri midt for målet af Daniel Brøns, men han skød lige på Rasmus Agger, og så gik det blot 4 minutter, inden udligningen kom ved Lucas Carlsen efter et godt indlæg fra Frederik Meedom i højre side.

R/L-træner Sune Pallesgaard var tilbage efter en veloverstået knæoperation for et par uger siden. En skade, han fik helt tilbage under Fjends Cup 2018.

I slutfasen havde begge hold chancerne for et sejrsmål. Daniel Brøns var tæt på at slippe igennem, og gæsterne ramte overliggeren i tillægstiden, og i slutminutterne måtte Sparkær love for Bjarne Have i målet. Han fik da også flest stemmer efter kampen. Det blev ikke bedre for Sparkær af, at Tobias Brøns i det 83. minut så gult og måtte ud resten af kampen.

Sparkær-træner Poul vistisen var både tilfreds og lidt ærgerlig.

• Vi fik os rejst efter en meget skidt indsats i Nørremarken onsdag, og jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp. Vi lægger godt ud og og spiller en forrygende 1. halvleg, men vi formår ikke i længden at holde trykket og begynder at sparke lidt for meget. Bjarne Have holder os inden i kampen i 2. halvleg, og 2-2 synes jeg er et OK billede af kampen. Blot lidt ærgerligt, at vi ikke formår at udnytte de store muligheder, vi har til både 3-0 og 3-1 på en dag, hvor vi kunne have slået dem, lød det fra Vistisen efter kampen.