Sparkær rejste sig mod Borup

Der er efterhånden tradition for, at Sparkær efter en dårlig start på Fjends Cup stempler ind i lørdagskampen. Det skete da også i år, da værterne vandt 3-1 over de forsvarende mestre fra Borup i en kamp, hvor de to hold havde hver deres halvleg.

Borup-målmand Christian Mønsted bokser forbi Oliver Andersens hjørnespark, og kort efter rammer bolden stolpen og går i mål. Sparkær-spillerne er nr. 6 Christoffer Sørensen og nr. 3 Nicklas Jakobsen.

Sparkær var alt dominerende før pausen og førte 3-0 på mål af Oliver Andersen direkte på hjørnespark og to af Kasper Møller på hovedstød. Men Borup reducerede i 2. halvlegs første minut på et godt langskud af Nicklas Thorsager, og så sad de gul- og blåstribende ellers på resten af kampen. Flere gange var de tæt på en reducering, der for alvor havde kunnet ryste Sparkær-holdet. Den udeblev, og Sparkær-spillerne og træner Poul Vistisen kunne ånde lette op i visheden om, at de stadig lever i turneringen.

Sparkærs dobbelte målscorer Kasper Møller presses af Borups Anders Tougaard. Med ryggen til Borups anfører Frederik Hvid.

Niels Klausen, Borup-træner:
Parathed er alt afgørende i fodbold, og det viste sig også at være afgørende i dag. Sparkærs keeper redder en i hjørnet efter et minut, men derefter sidder Sparkær på spillet og bringer meget mere lyst og vilje. De scorer to dumme mål på dødbolde og en på omstilling – flotte 35. min. af Sparkær.

Efter pausen vender spillet, hvort vi kommer mere op i gear og sidder meget tættere i det defensive. Vi får spillet offensivt sat bedre og hurtigere sammen, og har også chancer til mere en det ene mål, vi scorer. Alt i alt lærte de unge gutter forhåbentligt, at man skal være klar fra start.

Poul vistisen, Sparkær-træner:
Vi spiller en super 1. halvleg og sikrer sejren med en 3-0 føring med masser af godt spil og flotte mål. I 2. halvleg rejser Borup sig rigtig flot og er bedre end os. vi gir for meget plads væk på banen, og deres løb uden bold gav dem overtaget. Vi kan arbejde videre på næste kamp med mange gode ting fra i dag, men ingen tvivl om at Vridsted-kampen bliver en svær kamp. Heldigvis er gruppen helt åben endnu.