Sparkær sluttede af med sejr over Mønsted

Endelig fik Sparkær-spillerne lov til at spille kamp igen efter to weekender med afbud fra modstanderne, og de fik sat et historisk aftryk på en forårssæson, der har budt på 14 sejre i ligeså mange kampe – de tre dog uden at spille og en enkelt skrivebordssejr. Men det tæller altsammen!

Sejren i dag mod naboerne fra Mønsted kom dog ikke i hus efter en overbevisende indsats – tværtimod. Begge hold havde flere afbud, men gæsterne var klart mere motiverede end hjemmeholdet, der til tider virkede sløsede og umotiverede.

Kasper Møller når højst i forhold til Niels Jade Overgaard. Møller var igen skarp med 2 mål i kampen.

Mønsted var klart bedst i omgangen med bolden og fik plads på midten og i Sparkær-forsvaret, uden at det dog udmøntede sig i store chancer i 1. halvleg. Men knap et kvarter før pausen kom chancen, da Martin Harrtiz fandt Christian Laustsen fri midt for målet, og han scorede uden chance for Andreas Bakholdt.

Det vækkede ligesom Sparkær, der i halvlegens sidste 10 min. kom mere frem og fik bedre fat. 5 min. før pausen kom udligningen, da Kasper Møller headede et indlæg fra Anders Holm i mål, og inde i dommer Michael Svendsens tillægstid var Møller igen på pletten, da han fra kanten af felten sparkede fladt i mål ude ved den ene stolpe.

Oliver Andersen (med anførerbindet) var dagens oplevelse hos Sparkær. To mål og en stor arbejdsindsats gav ham masser af stemmer efter kampen. Med nr. 13 Kasper Møller. Bagerst Mønsteds Niels Jade Overgaard.

Det var en pludselig vending på kampen, og da Oliver Andersen 8 min. efter pausen efter et flot sololøb i venstre side gjorde det til 3-1, lignede det en afgørelse. Men Mønsted svarede hurtigt igen minuttet efter, hvor Michael Steffensen med et bragende flot langskud sendte bolden op i målhjørnet og reducerede.

Mønsteds nr. 5 Michael Steffensen, der scorede et flot mål. Sparkær-spillerne er f.v. Patrick Nielsen, Michael Hansen (14), Nicki Rasmussen og Christoffer Holm.

Det gav Mønsted fornyet håb (for en sejr ville have sendt MIF med Sparkær i serie 3), og de forsøgte kampen ud at spille deres chance. Men Sparkær-forsvaret holdt stand, selv om der ind imellem var lidt panik på. Sparkær havde nogle giftige kontrastød, hvor lidt mere præcision kunne have lukket kampen tidligere. Nu blev det kampens helt store Sparkær-spiller – Oliver Andersen – der tog sagen i egen hånd i overtiden. Han løb fra Mønsted-forsvaret i højre side og scorede sikkert. til 4-2.

Bo Pedersen indkasserede et gult kort i 2. halvleg, da han forhindrede i Mønsted-frispark i at blive taget, men ellers var det fair spillet kamp uden dramatik mellem de to hold, der kender hinanden temmelig godt. Efter kampen havde de to trænere disse kommentarer:

Robert Overgaard, Mønsted:
Jeg så en god og lige kamp, hvor Sparkær var skarpest i de afgørende situationer. Sparkær var jo favoritter, men vi kom for at spille vores chance og vinde kampen.

Poul Vistisen, Sparkær:
En helt lige kamp, hvor vi scorer to mål mere end Mønsted. Det var langt fra vores bedste kamp, men spillerne blev ved med at kæmpe for sejren, og det er godt på en dag, hvor tingene ikke rigtig lykkes. Vi får dog ind imellem vist noget godt, og vi er skarpe foran målet. Nu har vi vundet alle 14 kampe, og der er ferie, så jeg er virkelig godt tilfreds.