Sparkær snuppede 3. pladsen

Kampen om 3. pladsen var mere livlig end finalen, selv om resultatet blev det samme, nemlig 2-1 til Sparkær over Ravnsbjerg/Løgstrup. Dermed fik Sparkær-spillerne rejst sig efter det forsmædelige 0-5 nederlag til Stoholm i semifinalen, og fik samtidig for første gang skovlen under Ravnsbjerg/Løgstrup. Der skete noget fra kampens start, da først Ravnsbjerg/Løgstrup ramte overliggeren, og Sparkær kort efter gjorde dem kunsten efter.

Kasper Møller har sendt bolden forbi Rasmus Agger (gult) til 1-0. R/L-spillerne er f.v. Anders Andersen og Mikkel Mackenhauer. Foto Benjamin Christensen.

Det blev nu heller ikke en kamp med masser af chancer, men Sparkær kom foran 1-0 ved Kasper Møller, der blev sendt afsted på en stikning og passerede Rasmus Agger i målet. Glæden for Sparkær-spillerne varede dog kort, for minuttet efter var Lucas Carlsen på pletten, efter at bolden havde ramt stolpen. 1-1 ved pausen.

Lucas Carlsen (tv) har udlignet for Ravnsbjerg/Løgstrup. Th. Nikolaj Nedergaard, der ramte stolpen, mens Sparkærs Martin Bøge hænger med hovedet, og dommer Gert Aaby peger mod midten. Foto Benjamin Christensen.

Ravnsbjerg/Løgstrup var ikke overraskende mest på bolden kampen igennem og skabte langt de fleste chancer, mens Sparkær forsvarede sig godt og levede på kontrastød. Et af dem afgjorde kampen med godt 10 minutter igen. Kasper Møller tæmmede flot en høj aflevering og afsluttede fladt langt ude fra. Bolden strøg i mål, men den gik under Rasmus Agger, som nok vil ærgre sig en smule over det.

Sparkær blev presset i bund til sidst men red stormen af, selv om Ravnsbjerg/Løgstrup havde flere gode muligheder, især var Nikolaj Nedergaard uskarp i afslutningerne. Dommer Gert Aaby valgte at give Sparkær to gule kort, så de rød/hvide spillede de sidste 20 minutter i undertal.