Sparkær stemplede ind mod KK07

Efter 0-2 nederlaget i Stoholm tirsdag kom der hurtigt smil på læberne hos Sparkær-spillerne, der i aften vandt med 3-1 hjemme over KK07. Det blev en kamp, hvor gæsterne var mest i boldbesiddelse men absolut ikke specielt farlige i forhold til deres udmærkede kombinationspil.

Sparkær levede på gamle dyder med god fight og farlige kontrastød. Allerede efter 7 minutter gav det pote, da Daniel Brøns hamrede bolden i mål på en helflugter langt udefra i højre side. Bolden kom retur efter et indlæg i feltet.

Det blev 2-0 efter 21 minutter, da Oliver Andersen omsatte et straffespark begået mod Michael Hansen, og minuttet efter havde Kasper Møller en afslutning på stolpen. Kort efter slap KK07 igennem, men Bjarne Have parrerede flot en friløber. Mere blev det ikke til før pausen.

Kasper Møller og Anders Holm i luftduel i 2. halvleg.

Gæsterne startede igen bedst efter pausen og fik efter 51. minutter annulleret et mål for off-side. Sparkær-spillerne gjorde det svært for sig selv i den periode med nogle forkerte beslutninger, og det blev ikke bedre, da Martin Bøge måtte trække et gult kort efter 56 minutter.

Efter 73 minutter fik KK07 reduceret ved Nicolaj Madsen efter store misforståelser i Sparkær-forsvaret, men Sparkær var stadig farlige på kontrastød, og kun to minutter senere var Kasper Møller meget tæt på 3-1 efter en flot stikning fra Daniel Brøns. Møller var dog på pletten i det 77. minut efter godt forarbejde af Patrick Nielsen, og dermed syntes kampen lukket.

KK07 forsøgte at lægge pres på, og det gav kun Sparkær et par store muligheder på kontra, men desværre for hjemmeholdet så svigtede koncentrationen. Det blev ved 3-1, og i forhold til chancer kan den sejr vist godt forsvares, selv om gæsterne havde bolden meget.

Sparkær-træner Poul Vistisen var da også godt tilfreds:

• Vi holder til fulde vores gameplan, og jeg må sige, at alle mand giver sig fuldt ud i aften. Det var en stærk arbejdsindsats, og vi skaber de chancer, der skal til. Så dejligt at komme på tavlen og få fornemmelse af, at vi nu er i gang og med på tabellen.

Flest stemmer tilfaldt nytilkomne Kim Hessellund (herover). Næste kamp for Sparkær er på onsdag den 21. august ude mod Viborg Nørremarken.