Sparkær tabte bundopgøret på Kirkebækvej

Vinden blæser ikke Sparkærs vej her i efteråret – den blæser nærmere de rød/hvide ned i serie 4. For efter 0-1 nederlaget i eftermiddag til Viborg FF ser det meget skidt ud med hensyn til overlevelse i serie 3. De to næste kampe er mod Søndermarken og Foulum, der begge aspirerer til oprykning, og så venter Borup i den sidste hjemmekamp.

Men det kan meget vel være afgjort allerede i næste runde, hvor VFF møder Nørremarken, som i denne weekend sendte afbud til Aars og vel ikke er nogen trussel for nogle hold mere.

Når det er sagt, så ligger Sparkær, som de selv har redt. Dagens kamp burde aldrig være tabt. Sparkær spillede en taktisk fin kamp, hvor de stort set holdt Viborg fra chancer i hele kampen. I første halvleg havde værterne et frispark, der tog overkanten af overliggeren – ellers ikke noget. Viborg var meget på bolden, men Sparkær-forsvaret spillede godt og gav ikke noget væk.

Sparkær havde heller ikke noget før få minutter inden pausen, da Kasper Møller fik en friløber næsten fra midten. Men igen skød han lige i fødderne på målmanden i stedet for at drible udenom. Efter pausen var billedet lidt det samme, selv om Sparkær kom mere frem og skabte de muligheder, der brude have afgjort kampen.

Og igen var Kasper Møller manden i centrum. Først pillede han bolden fra en Viborg forsvarer og forsøgte denne gang at loppe bolden over målmanden. Det lykkedes ogsø, men så tog bolden ydersiden af stoplen. Han fik endnu en mulighed helt alene med målmanden, som denne gang parerede til hjørnespark.

I stedet var det VFF, der afgjorde kampen godt 10 min. før tid, da bolden dumpede ned for fødderne af en VFF-spiller på kanten af det lille felt, og han havde let ved at score. Det var deres eneste forsøg inden for målrammen i 2. halvleg. Sparkær forsøgte udligningen, og i slutminutterne havde Daniel Brøns et godt gennembrud, som igen blev reddet til hjørnespark.

Tusmørkdet begyndte så småt at falde på, og det ser nu mere end mørkt ud for Sparkær i serie 3. Men der er stadig tre kampe at spille, og i dag er der ingen grund til kritik af spillet og indsatsen – kun at chancerne ikke bliver udnyttet.