Sparkær tabte til Højslev St.

Sparkær tog for anden lørdag i træk en tur til Højslev – denne gang for at møde hjemmeholdet i træningsturneringen. Det skulle vise sig at blive en noget sværere opgave end sidste lørdag mod Fjelsø/Gedsted.

Og det lykkedes da heller ikke at vinde over andetholdet fra Højslev St., der med træner Poul Vistisens ord var et meget stærkt serie 4-hold, der med klubbens tilgang har fået spillere ned fra førsteholdet.

Men Sparkær spillede nu godt med, og iflg. Vistisen var de rød/hvide bedst i 1. halvleg, som endte 1-1. Højslev kom foran på et slevmål af Bo Pedersen, men Kasper Møller udlignede. Kort ført pausen fik Højslev et – efter Sparkær-siden tyndt straffespark, som Sparkærs nye målmand Flemming Sørensen dog klarede.

Kasper Møller har målnæsen intakt, og har scoret fire mål i Sparkærs første to kampe. Arkivfoto

Højslev tog igen føringen efter pausen, hvor de var bedst i en lang periode, men Kasper Møller var igen på pletten til udligning 2-2. I det 70. og 83. minut scorede Højslev så to fine mål, så resultatet blev 4-2.

• Lige i overkanten, synes jeg, men de spillede godt, så det er OK. For os var det også en rigtig god kamp, og jeg er godt tilfreds med indsatsen af alle mand. Vores nye målmand Flemming Sørensen og Andreas Bakholt fik hver en halvleg, og begge gjorde det godt, fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk. Han gav i øvrigt debut til sønnen Mads, der fik de sidste 20 minutter på banen.

Allerede på fredag skal Sparkær igen til kunstgræsbanen i Højslev for at møde Sallingsund FC.