Sparkær var effektive i Sjørslev

Lørdagens udekamp mod Sjørslev/Demstrup blev afviklet på en knoldet og langhåret bane, og da der tilmed stod en strid vind på langs ad banen, indbød det ikke til poleret fodbold. Det var da heller ikke det, som de to hold fik vist mest af, dog havde sparkær især i 2. halvleg tilløb til fint kombinationsspil, der gav gode chancer.

Før pausen havde Sparkær vinden i ryggen, og efter et kort indlendende pres fra hjemmeholdet, holdt Sparkær-forsvaret stort set Sjørslev/Demstrup væk fra chancer. Til gengæld scorede de rød/hvide på de chancer, der kom, bortset fra et stolpeskud fra Kasper Møller.

Efter et kvarter var Nicki Rasmussen på pletten efter et langt indkast fra Daniel Brøns. Et kvarter senere var det så Kasper Møller, der udnyttede et flot forarbejde af Daniels Brøns, der snød en 3-4 modstandere og sendte et godt indlæg fra højre. Og 10 minutter senere sendte Patrick Nielsen så Nicolaj Andersen til baglinjen, og hans Indlæg ramte en Sjørslev-forsvarer og gik i mål.

Nicki Rasmussen kort før han scorer til 1-0. Bagerst tv. Kasper Møller.

I det første minut af 2. halvleg var det tæt på 4-0 til gæsterne, da Nicki Rasmussen ramte stolpen. Hjemmeholdet fik mere spil i medvinden, men blev aldrig rigtig farlige før der manglede knap et kvarter, da de fik reduceret efter et langt indkast i feltet. En disciplin, de brugte meget sammen med høje bolde og langskud.

Blot 5 min. efter reduceringen var det tæt på at blive spændende, da Sjørslev/Demstrup fik tilkendt et tyndt straffespark begået af målmand Flemming Sørensen. Han gjorde dog hurtigt skaden god igen ved at redde skuddet fra pletten. Inden da havde Sparkær haft flere muligheder for at lukke kampen helt, blandt andet et nyt stopleskud, denne gang fra Kasper Møller.

Samme Møller kom dog på tavlen igen med få minutter tilbage af kampen, da han spillede et-to med Oliver Andersen, afdriblede målmanden og scorede sikkert til slutresultatet. Det var da også en meget tilfreds træner Poul Vistisen, der gjorde status i omklædningsrummet:

• Efter de første 5-7 minutter, hvor de buser på, havde vi styr på kampen. Vi stod rigtig godt i kæderne, og det gjorde, at vi var kompakte og svære at komme igennem. I skal have ros for at spille med omtanke i dag, og for en gangs skyld havde jeg ro i maven i løbet af kampen, for vi gav dem kun få chancer. Og så kunne vi snildt have scorer 2-3 mål mere, lød det fra Sparkær-træneren, der så Daniel Brøns løbe med stemmerne som dagens bedste.

Med sejren har Sparkær maksimumpoint 12 efter 4 kampe, tæt fulgt af Mønsted med 10 point. Næste kamp er også på udebane mod Rødkærsbro på lørdag kl. 13.00.