Sparkærs nedtur er total

Lørdag eftermiddag kom det fjerde nederlag i træk til det ellers så suveræne tophold. Og denne gang var det til at tage og føle på, da Nørremarken hjemme ved Nordre Skole vandt med hele 5-0. Sejren var uomtvistelig og kom efter en 4-0 føring ved pausen efter en 1. halvleg, hvor Sparkær løb som hunde i et spil kegler og slet ikke fik fat i de velspillende Nørremarkenfolk.

Kort fortalt, så spillede hjemmeholdet fodbold, mens Sparkær sparkede fodbold og for det meste uden at ramme noget som helst. Vel er holdet hårdt ramt af skader, og en ny kom til, da Tobias Brøns måtte udgå i slutningen af halvlegen. Men hvis man ikke finder de velkendte Sparkær-dyder med vilje og fight frem, så bliver man udstillet, og det skete i dag især i 1. halvleg.

Nørremarken scorede til 1-0 efter et unødvendigt hjørnespark i det 11. minut. Det blev 2-0 efter 17 min. på et godt angreb, 3-0 efter 23. minutter, hvor Sparkær-forsvaret sov, og 4-0 efter 39 minutter, da Anders Schmidt ville heade en høj bold væk på målstregen – desværre gik den i eget net. Og hjemmeholdet kunne have scoret flere mål. Sparkær skabte kun en enkelt chance, og den kom i halvlegens sidste minut, da Bo Pedersen blev spillet helt fri af Michael Hansen, men hans lop over målmanden gik også over mål.

Anders Schmidt (herover), der var uheldig målskytte, var ellers Sparkærs suverænt bedst mand i dag. Han viste vilje og mandsmod og løb solen sort i hele kampen. Også Martin Bøge holdt niveau og hovedet koldt bagved, men det var ikke nok. Anfører Oliver Andersen meldte sig ind i kampen i 2. halvleg, og unge Mathias Thomsen gjorde en fin figur, da han kom ind i 2. halvleg.

Den første halve time af 2. halvleg var godkendt set med Sparkær-briller, men det så altså også ud til, at hjemmeholdet trak i bremserne med den sikre føring. De skabte kun en enkelt alvorlig chance, som da også gav målet il 5-0 med godt 10 min. igen. Sparkær forsøgte, men det helt store blev det ikke til.

Nu må al snak om serie 2 være slut, selv om den var realistisk nok, da tingene så helt anderledes ud. Der er tre kampe tilbage – de to næste er hjemmekampe mod Eastside og B/T, inden der sluttes af ude mod Spøttrup. Er niveauet som i dag, så kommer der ikke flere point på kontoen, og så må vi glæde os over de 19, der kom i de første 7 kampe. Det er sandsynligvis nok til overlevelse!