Stærkt udlæg af Sparkær

Banerne i Sparkær var ikke til fodbold lørdag eftermiddag, så derfor var det heldigt, at der var plads på den nye kunstgræsbane i Højslev, hvortil kampen mod Fjelsø blev flyttet. Begge hold fik deres kampe aflyst sidste weekend, så det var et par sultne mandskaber, der for første gang kom i kamp.

Og det slap Sparkær klart bedst fra med en sikker og indiskutabel sejr på 5-0 efter 3-0 ved pausen. Det var tydeligt at se hos begge hold, at det var første kamp, men Sparkær-spillerne fik dog ret hurtigt styr på kampen, og fjernede spændingen med først et mål af Patrick Nielsen og derefter to af Kasper Møller.

“Sasha” arbejde godt på midtbanen hele kampen. I baggrunden Martin Holm.

Der var chancer til flere, men Fjelsø havde også et par farlige kontraløb, som dog ikke gav mål – det ene på grund af en “mirakelredning” af Tobias Højvang, der havde erstattet en arbejdsramt Andreas Bakholt i målet.

Efter pausen gik Sparkær lidt i stå, og Fjelsø kom igen frem til et par muligheder, men skarpheden manglede. Den sidste halvdel af kampen sad Sparkær så helt og holdent på, og det blev til yderligere to mål ved Oliver Andersen.

Træner Poul Vistisen giver anvisninger i pausen.

En første kamp som træner Poul Vistisen kan være tilfreds med. Der var skønhedsfejl, men også meget godt spil på den fine bane, og indsatsen og viljen fejlede ikke noget.

På lørdag skal Sparkær igen til Højslev og møde Højslev St.