Stoholm IF fik en god skalp i Skive

Skive IK – Stoholm IF 2-3 (0-0)

Målscorere: for SIF:
Per ”Unge” Jensen, Christoffer Mikkelsen og Steffen Olesen

Med den fjerde sejr i rap byder Stoholm IF-Fodbold nu for alvor ind på rækkens 3. plads. Efter de 9 første matcher i efteråret havde SIF’erne kun hentet 2 sejre, men de sidste fire kampe har altså givet fuld gevinst.

Det betyder et afsluttende naboopgør mod Mønsted, hvor de to klubber skal finde ud af, hvem der skal indtage 3. pladsen. Det bør blive en seværdig kamp, hvor der som altid er stor intensitet, hvilket også var tilfældet tidligere på efteråret, da det blev 2-2 i Østfjends.

Men tilbage til lørdagens dyst i Egeris, hvor SIF efter indledende problemer fik sig spillet op, men de første 45 minutter sluttede dog uden mål. Til gengæld kom der for alvor gang i målscoringen efter pausen, hvor alle opgørets 5 mål faldt.

Først sørgede Dennis Lauge Fangel for det oplæg, som Per ”Unge” Jensen satte i nettet, og efterfølgende var Heine Kristensen i oplæggerens rolle ved både 2-0 og 3-0 målet – scoringer der blev sendt i netmaskerne af henholdsvis Christoffer Mikkelsen og Steffen Olesen.

Alt åndede fryd og gammen, men en fiberskade til målmand Rasmus Højbjerg kostede nok 3-1 reduceringen, og kort efter blev det 3-2 på et godt SIK-mål. Herefter var der solid spænding, og en del overtid gav også SIF-nervøsitet. Men da dommer Nedzad Beckovic fløjtede af var det altså med stillingen 3-2 til fjandboerne, der dermed kunne glæde sig over endnu en sejr.

• Vi spiller godt netop nu, og jeg tror ikke, Skive var kommet ind i matchen igen, hvis ikke Rasmus Højbjerg var blevet skadet. Herefter sadlede jeg om, så vi stod mere defensivt, og set i bagklogskabens klare lys, var det måske ikke den helt rigtige beslutning, men heldigvis fik vi en særdeles fortjent sejr, selvom vi var udfordret i den absolutte slutfase. Nu glæder vi os til den afsluttende kamp mod Mønsted, hvor vi meget gerne vil have en sejr, kom det fra Stoholm-træner Niels R. Jensen.

Det omtalte lokalopgør mod naboerne fra Østfjends bliver i øvrigt fløjtet op på Karlsen Arena i Stoholm på lørdag d. 29. oktober klokken 13.30.