Stoholm-klø til Sparkær i semifinalen

Det blev slet ikke den spændende semifinale mellem de to naboer, som mange havde set frem til. Stoholm var gode, og Sparkær var ringe – så enkelt kan det skrives, og kampen var afgjort efter 25 minutter, hvor Stoholm førte 3-0. Allerede efter 5 min. slap Mathias Rørbæk igennem et åbent Sparkær-forsvar, og blot 5 min. senere var Nicolaj Christensen på pletten til 2-0.

Martin Bøge (forrest tv) begik straffespark. Tv for ham Jesper Lindegaard og th. Claus Grud.

Men det skulle blive endnu værre, for efter 25 min. rakte Martin Bøge armen op og ramte bolden i feltet, og det udnyttede Nicolaj Christensen til 3-0. Det var ikke lige det, de mange tilskuere var kommet for at se, i hvert fald ikke Sparkær-tilhængerne, og de kan med rette være skuffede over det, de rød/hvide diskede op med denne aften.

Stoholm styrede fuldstændig begivenhederne og kunne score yderligere to gange inden pausen. Først ved Mathias Rørbæk efter 30 minutter og i det 40. min. lukkede Mark Dalgaard Svendsen til slutresultat 5-0.

Stoholm spillende træner Jesper Lindegaard (med bolden) var stærkt spillende på midtbanen. Oliver Andersen (tv) og Kasper Møller (th) fik ikke noget ud af kampen. Bagerst Stoholms Morten Konradsen.

I anden halvleg fik Poul Vistisen stabiliseret holdet en smule, og sammenholdt med at Stoholm ikke havde brug for mere, endte 2. halvleg uden scoringer. Det var da også en skuffet Sparkær-træner, der aflagde rapport efter kampen:

Poul Vistisen:
Vi taber i aften til Stoholm, der ganske enkelt spiller os ud af banen og udnytter vores personlige fejl de første 20 minutter. Derfra spiller de med stor sikkerhed kampen til ende. Efter 0-5 ved pausen kan vi kun gå efter at lukke kampen ned, og heldigvis var der moral til det. Stoholm skal jo ikke mere, og vi slipper for at få flere mål imod os. Nu skal vi rejse os til lørdag og slutte ordentligt af.

Jesper Lindegaard, Stoholm-træner:
Vi spiller en fremragende første halvleg, hvor meget af det, vi arbejder med lykkes. Vi fastholder konceptet, selv om vi får en stor føring. Anden halvleg er også fin. Vi kontrollerer kampen og bliver ved med at spille vores koncept. Vi skaber ikke helt så meget, men holder koncentrationen. Sparkær kæmper fint, men vi rammer dagen, og det går ud over dem. Vi glæder os til revanche i finalen.