Stoholm kom ikke på tavlen

Efter to indledende nederlag håbede Stoholm-lejren på point i lørdagens hjemmekamp mod Hurup.

• Bare et enkelt point, så vi kommer på tavlen, sagde Stoholm-træner Martin Trankjær til undertegnede på sidelinjen i 1. halvleg.

Men sådan skulle det ikke gå, for det endte med et klart 0-3 nederlag efter en kamp, der ikke bød på den store underholdning for det trofaste hjemmepublikum. Første halvleg var en gang sparkeri med høje bolde i den svære vind på langs ad banen. Allerede efter 5 minutter fik en Hurup-spiller et gult kort efter et hårdt frispark på Kasper Henriksen, som måtte en tur ud på bænken, men heldigvis for ham og Stoholm kom han hurtigt på banen igen.

Veteran Morten Groth og holdkammeraterne arbejdede godt nok, men fik ikke sat spillet ordentligt sammen og skabt nødvendige chancer. Th Jonathan Jul og Nicolaj Christensen.

Stoholm skabte ikke alvorlige chancer før pausen, selvom både Flemming Bennedsgaard og Jonathan Jul havde behjertede afslutninger. Gæsterne var heller ikke farlige før mod slutningen af halvlegen, hvor Rasmus Højbjerg måtte hive en stor redning frem, da en Hurup-angriber blev spillet fri tæt på mål.

Til gengæld så Højbjerg ikke for godt ud ved et hjørnespark i overtiden. Bolden fik lov at passere helt til bagerste stolpe, hvor en Hurup-spiller let kunne heade i mål.

Stoholm startede med at have bolden mest efter pausen, men det kniber alvorligt med at skabe chancer, så i stedet kom gæsterne fra Hurup mere med og spillede bolden godt rundt i den sidste del af kampen. Og med to hurtige mål i det 67. og 70. minut lukkede de kampen og slukkede lyset for stoholmerne.

Med 0 point efter tre kampe og kun et enkelt scoret mål ligner det nu et efterår, hvor det handler om ren overlevelse for Stoholm. Skal det lykkes, må der nødvendigvis point på kontoen tirsdag den 28. august, hvor Borbjerg GU besøger Karlsen Arena.