Stoholm kom ind i varmen

Stoholm måtte kæmpe hårdt for at hive en 4-2 sejr hjem over Feldborg/Haderup, og fik først lukket kampen til 4-2 i det sidste minut. Inden da havde de formøblet en 2-0 føring og brændt et straffespark begået mod Flemming Bennedsgaard. Rutinerede Morten Groths skud blev snuppet af målmand Sebastian Sandgård.

Heldigvis for Stoholm, så var Nicolaj Christensen i målhumør og scorede alle 4 mål for Stoholmerne. Herover er han ved at afdrible Lasse “Karlsson” Jensen lige før, han scorer til 1-0. Det blev også 2-0 i første halvlegs slutminut, men det er som sagt en farlig føring, og de altd godt kæmpende FHIF-ere kom tilbage med til 2-2 i starten af 2. halvleg ved Modou og Rene Ramsdahl.

Kampen vippede, men Stoholm fik sejren og er dermed nu selv herrer i eget hus med hensyn til videre avancement. Men de skal ud i en gyser mod KK07 på tirsdag, og her kan de ikke tåle at tabe.

Flemming Bennedsgaard kort før, han bliver fældet i feltet af Lasse “Karlsson” Jensen. Bagved dommer Michael Pedersen, der ikke var i tvivl om kendelsen.

FHIF-træner Benny Simonsen:
Stoholm dominerede kampen i starten og kom foran, men efterhånden kom vi ind i kampen uden at blive rigtig farlige. En straffesparksredning hjalp også, men et unødvendigt boldtab lige inden pausen blev straffet til 2-0. Efter pausen kom vi tilbage i kampen og efter udligningen til 2-2 var kampen åben. Stoholm’s enkeltmands præstationer afgjorde dog kampen til 3-2 og 4-2, da vi satsede det hele.

Stoholm-træner Jesper Lindegaard:
Vi spiller på mange måder en rigtig fin kamp. Der er stadig noget skarphed, der skal arbejdes med, og vi brænder for mange chancer. Vores spil fungerer rigtig fint i perioder, men vi bytter meget rundt i 2. halvleg, og det koster et par mål på personlige fejl. Vi er godt tilfreds med udviklingen i vores spil, og vi får en fin sejr.