Stoholm kom på tavlen

Efter det indledende nederlag til Hurup var der stor spænding i forhold til søndagens møde på Humlum Stadion, hvor Struer-Humlum tog i mod.

Hjemmeholdet kom også pointløse fra deres første dyst, da mandskabet tabte 1-0 til oprykningsfavoritterne fra Holstebro B.

Specielt den første halvleg mod Hurup var bekymrende, men det blev i den grad gjort til skamme i det dejlige forårsvejr søndag eftermiddag. Fjandboerne kom, så og sejrede nemlig med 4-2 – og det endda efter en 4-0 føring undervejs.

Efterretningerne går på en helstøbt holdindsats, hvor stort set alle leverede varen, og det gav belønning, og specielt i de første 45 minutter var gæsterne i kontrol i en sådan grad, at der stod 3-0 til SIF, da pausefløjtet lød. Nicolaj Christensen, Jonathan Jul og Martin Trankjær nettede i nævnte rækkefølge, og det lykkedes stort set at holde værterne fra afslutninger før pausen.

Det blev mere lige i 2. halvleg, men i starten havde SIF store chancer til både Nicolaj Christensen og Kasper Henriksen, og det blev da også 4-0 ved Mark Dalgaard Svendsen efter forarbejde fra Jonathan Jul. Cirka midtvejs fik hjemmeholdet reduceret, og det skete yderligere en gang i slutfasen, men SIF fik sejren med hjem efter en match, hvor Struer-Humlum fik et enkelt gult kort.

Dermed blev det kedelige 0 i stillingen hurtigt slettet, og allerede i den kommende runde venter der på ny SIF hård modstand, når Koldby/Hørdum gæster Karlsen Arena i Stoholm. Thyboerne er startet ud med 4 point i de første to kampe, så niveauet fra specielt 1. halvleg i søndagens opgør skal gerne findes frem igen. Der er kampstart 18.15 nu på fredag d. 13. april.