Stoholm sikkert videre

Stoholm gjorde arbejdet færdigt og vandt sikkert 3-0 over Feldborg/Haderup. Der blev kikket nervøst til kampen mellem Mønsted og Skals i starten, da et uafgjort resultat i den kamp ville sende Stoholm ud. Men den kamp udviklede sig til Stoholms fordel.

Stoholm lagde pres på fra starten og kom foran allerede efter 5 min. ved Eric Hansen. Trods overvægt i spil og chancer – blandt andet et skud på overliggeren af Kristian Svendsen – blev det ikke til flere mål før pausen. Her fik FHIF-erne en lille opsang af træner Peter Ellebæk, der ikke var tilfreds med indsatsen.

Kristian Svendsen (hvid) bragte Stoholm på 2-0. FHIF-spilleren er Jonas Snogdal Adamsen, der også er fodbolddommer og skal på linjen i semifinalen mellem Sparkær og Skals.

Den blev lidt bedre efter pausen, men true Stoholm kunne de gule ikke. I stedet lukkede Stoholm kampen med to mål mere. Først ved Kristian Svendsen efter 55. min, og til slut Emil Blingedal til 3-0. Dermed er Stoholm klar til semifinale mod Ravnsbjerg/Løgstrup.

FHIF-træner Peter Ellebæk:
En kamp som Stoholm vinder fortjent. Drengene havde en lille off-day, og vi var slet ikke i samme gear som mod Skals. Vi kom ikke til de store chancer, men vi kommer dog bedre med i 2. halvleg. Nu er fodbold heldigvis en holdsport, så derfor falder FHIF-dengene og træneren sammen, men rejser sig mod Borup :-). Ros til Niels R. Jensen, som fik holdet en en sejr.

Niels R. Jensen, Stoholm-træner:
Jeg kunne mærke det i omklædningsrummet med dyb koncentration efter floppet mod Mønsted. Vi er vel i kontrol det meste af kampen, men vores lille 1-0 føring ved pausen giver jo altid urolige tanker om, at en enkelt fejl kan vende det hele. FHIF starter godt efter pausen, men vi slår heldigvis kontra med Svendsens hovedstødsmål. Og med Trankjær tilbage i forsvaret, så er vi svære at lukke op. Vi fik revanche for den tabte træningskamp til Ellebæks tropper, og vi er nu klar til torsdag med R/L.