Storsejr til Feldborg/Haderup

FHIF-erne har sat kursen mod serie 4, og torsdag aften blev det til en storsejr på 7-1 hjemme over Borbjerg. Hele 6 spillere kom på måltavlen i en kamp, der var afgjort ved pausen. Her førte hjemmeholdet med 4-0, og kun det faktum, at spillerne ikke kom helt vakse ud til 2. halvleg, gjorde at Borbjerg fik reduceret.

Men herefter tog Feldborg/Haderup over igen, og der var aldrig tvivl om sejren, kun størrelsen. Målscorer var Lucas Bertelsen med 2 mål + Rene Ramsdahl, Rene Bjerg Simonsen, Moudo Jarju, Sebastian Kristensen og Lars Pape.

Næste kamp mod Snejbjerg søndag den 17. juni bliver sandsynligvis afgørende for oprykningen, men allerede i morgen mandag mødes Fodboldholdet Herning og Snejbjerg, og den kamp får også betydning for FHIF-erne. Men de gule har afgørelsen i egne fødder.