Suveræn Sparkær-sejr i Rødkærsbro

Sparkær fortsætter sejrsrækken i serie 4, og lørdag eftermiddag kom den femte i lige så mange kampe. Det skete i Rødkærsbro, hvor gæsterne satte sig på kampen fra start, og der var kun spillet et par minutter, da Kasper Møller brændte en friløber. Han skulle dog snart gøre det godt igen, for efter fem minutter omsatte han en fin fremlægning fra Nicolaj Andersen i et mål fra en spids vinkel.

Og han skulle senere vise sig at blive kampens helt store målprofil med alle Sparkærs fire mål. Det blev ikke til flere før pausen, selv om Sparkær spillede sig til 3-4 helt åbne chancer, blandt andet skød Daniel Brøns over målet fra ganske kort afstand. Rødkærsbro havde en hel del spil midt på banen, hvor de kombinerede godt, men de var sjældne gæster ved Sparkær-målet. Et enkelt godt hovedstød blev sikkert reddet af Flemming Sørensen, der også havde et par fine indgreb på nogle fremlægninger.

Kasper Møller (blå) var ustyrlig med alle 4 mål.

Efter pausen var Kasper Møller på færde igen med en afbrænder efter kun et par minutter, men fem minutter senere afsluttede han et flot opspil af Oliver Andersen og Anders Schmidt til 0-2. Det tog gassen lidt af hjemmeholdet, og Sparkær havde ikke svært ved at styre kampen tiden ud.

Det blev 0-3 efter 67. min., da Kasper Møller tacklede bolden fra en forsvarer og fik frit løb mod målet, og denne gang svigtede han ikke. Inden det blev 0-4 på et straffespark begået mod Patrick Nielsen i slutminutterne, havde Daniel Brøns endnu en kæmpe mulighed for at komme på scoringslisten, men denne gang klarede målmanden et skud tæt på mål. Men som han ynder at fortælle, så scorer han kun, når det er nødvendigt, og det var det så ikke i dag.

Nicki Rasmussen (blå) kæmpede hårdt på midtbanen sammen med Daniel Brøns og Bo Pedersen. Bagved nogle en af pæn flok af Sparkær-tilhængere på sidelinjen.

Sparkær-træner Poul Vistisen var ovenud tilfreds med det, han så i Rødkærsbro:

• Vi sidder på kampen fra start til slut, og det var en kollektiv indsats med stor energi. Jeg synes, vi spillede klogere i anden halvleg end i første, og vi gav jo ikke noget væk overhovedet. Der var en rigtig god balance på holdet, og vi var i fuld kontrol. Det eneste, der kunne være bedre, var nogle flere mål, for havde vi været bare lidt mere koncentrerede i de afgørende situationer, så kunne vi have gjort det slemme ved dem. I øvrigt synes jeg, at Rødkærsbro stod godt på banen og var et teknisk godt hold, men vi havde altså et gear mere og var fysisk klart stærkere, lød vurderingen fra Poul Vistisen. Han så Patrick Nielsen få flest stemmer efter kampen.