Træerne vokser ikke ind i himlen

Det måtte Sparkær-spillerne erkende, da de lørdag eftermiddag led sæsonens første nederlag. Gæsterne fra Nordvestmors kunne rejse hjem med en 3-2 sejr, og det kan der ikke indvendes noget imod. De var kampen igennem det klart bedst spillende hold, mens Sparkær aldrig for alvor fandt den rytme, der har gjort dem til suverænt tophold.

Gæsterne fra Mors sad på spillet fra kampens start, uden at de dog for alvor blev farlige, men de styrede kampen, og Sparkær fik først en alvorlig chance efter en halv time, da Tobias Brøns blev sendt afsted i venstre side. Han kom også fri og fik afsluttet, men uden om den ene stolpe. I den anden ende opstod der også et par farlige situationer, men Frederik Hylleberg – der igen afløste i målet – var påpasselig.

Frederik Hylleberg på plads i målet. T.v. Martin Bøge og foran Anders Schmidt Kristiansen.

Der skulle da også en gave til efter knap 40 minutter, før Nordvestmors kunne score. Patrik Nielsen trillede bolden tilbage i eget felt, hvor en af gæsternes angribere kom imellem og let kunne score. Sparkær fik udlignet til 1-1 i de sidste sekunder af 1. halvleg, og her gjorde Patrick Nielsen skaden god igen. Han sendte et hårdt flad indlæg fra højre, og her kom en fremstormende Anders Schmidt Kristiansen og scorede sikkert med et fladt hårdt skud.

Det burde have tændt topholdet, men det blev ikke meget bedre efter pausen. Anders Schmidt havde dog en god mulighed efter 54 min., for så to minutter senere at redde på egen målstreg. I det 58. minut sendte dommer Niels Lynnerup Oliver Andersen ud i 10 minutter, og i det 66. minut begik Mads Daa Vistisen så et straffespark, som gæsterne omsatte til 1-2. Og det skulle blive værre syv minutter senere, da Nordvestmors spillede godt igennem Sparkær-forsvaret og scorede sikkert.

Patrick Nielsen (i midten) sender bolden i mål til 2-3. Th. med anførerbind ses Anders Holm, og nr. 6 er Tobias Brøns.

I det sidste kvarter vågnede Sparkær-spillerne så endelig op, og fik sat pres på, og med ca. 10 minutter igen kom reduceringen, da Patrick Nielsen kom højt til vejrs og pandede et hjørnespark fra Oliver Andersen i mål. Herefter pressede Sparkær på, og der kom et par muligheder, men ind kom bolden ikke.

Det var et ganske fortjent nederlag på en dag, hvor kun få af Sparkær-spillerne levede op til vanlig standard. Nordvestmors spillede godt fodbold, løb for hinanden og havde viljen til at søge bolden. Det havde Sparkær ikke. Til gengæld blev nederlaget ikke særlig dyrt i henhold til oprykningskampen, da Nørremarken samtidig slog Skive IK 4-3. Det betyder, at Sparkær med 6 kampe igen har et forspring på 7 point.

Træner Poul Vistisen havde da heller ikke det store smil på efter kampen:

• Nej, vi var der bare ikke i dag. Jeg synes, vi har en godkendt halv time sammenlagt, men de udnyttede den plads, vi gav dem, og så kom vi til at løbe efter dem. Vi får mulighederne til sidst for et point, men set over hele kampen er resultatet OK. Nu kommer en svær kamp i Glyngøre mod Sallingsund FC, men vi må bare op på hesten igen og komme videre, lød det fra Vistisen efter kampen.

Patrick Nielsen og Anders Schmidt Kristiansen løb med flest stemmer efter kampen. Næste kamp mod Sallingsund spilles på fredag kl. 18.30 i Glyngøre.