Unødvendigt Sparkær-nederlag

“Det eneste, der ikke var godt ved den kamp, var resultatet”, var Sparkær-træner Poul Vistisens kommentar efter fredagens 1-2 nederlag til Sallingsund på en total mudret bane i Glyngøre.

Han så Daniels Brøns (herover) bringe Sparkær foran 1-0 efter 35. minutters spil i en 1. halvleg, hvor Sparkær iflg. Vistisen spillede super godt. Det blev dog ikke til flere scoringer, selv om holdet præsterede store afbrændere.

Efter pausen skiftede de to hold til at have teten, og hjemmeholdet fik udlignet efter 55 min. efter lidt klumpspil. Herefter fik Sparkær godt fat igen og skabte rigeligt med chancer, men der blev foretaget forkerte beslutninger, når der blev afsluttet.

Sejrsmålet til SFC faldt med 5 minutter igen, men Sparkær fik sat et sidste pres, der udmøntede sig i et skud på overliggeren fra Tobias Brøns, men mere blev det ikke til.

• Det var virkelig en god træningskamp mod et godt Sallingsund-hold.Jeg er tilfreds med det hele, bortset fra resultater, men det var vore egen skyld. Jeg synes, vi ser gode ud, og glæder mig til en stor prøve i den sidste træningskamp mod Møldrup fra serie 2, fortalte Poul Vistisen til fjendscup.dk søndag.