Vridsted byder ind til en oprykning

Nyoprykkerne i serie 4 fra Vridsted har for alvor bidt sig fast i rækken, og med lørdagens resultater byder vestfjandboerne sig nu til i toppen af rækken. Med lørdagens sejr på 4-1 over B/T og Mønsteds overraskende store 2-6 nederlag i Ørslevkloster er der nu lagt op til et lokalt topbrag i næste runde, når Mønsted tager imod Vridsted.

Vi har fået denne kommentar fra træner Benny Hansen:

“Vi vinder 4-1 efter 1-1 ved pause. Vi spiller en lidt sløv første halvleg, hvor vi ikke rigtig kan komme igang. B/T kommer foran 0-1 efter 42 min., men Emil Hansen udligner til 1-1 i det 47 min.

I anden halvleg kommer vi hurtig på 2-1 efter et selvmål, og det bliver 3-1 ved Mathias Hansen og 4-1 ved Nicklas Kjær.

Men en fin sejr på en dag hvor vi ikke spillede det bedste, vi kan. Ros til Jens Søndergård i målet for en solid indsats.”