Vridsted i ny uafgjort

Vridsted var søndag på besøg i Spøttrup for at møde Spøttrup Motion & Sport i serie 4, og som i efterårets første kamp endte det med en pointdeling. 2-2 blev kampens resultat, efter at Vridsted var kommet bagud men siden foran 2-1. Et resultat, som begge trænere overfor Skive Folkeblad erklærede sig tilfredse med.

For Vridsted udlignede Asbjerg Lyhne Jensen før pausen, mens Peter Laigaard sendte vestfjandboerne på sejrskurs i 2. halvleg. Stillingen blev dog udlignet, da Vridsted var en mand i undertal på grund af et gult kort fra dommer Ole Tang.

• Da vi kom på 2-1, håbede vi jo på at holde hjem, men 2-2 var vel et eller andet sted fair nok, sammenfattede Vridsted-træner Benny Hansen. Hans bedste mand blev Jan Würtz.