Vridsted med første sejr i serie 4

Det uafgjorte resultat hjemme mod Viborg Søndermarken torsdag aften flot fulgt op af en 2-0 sejr ude over B/T. Dermed har oprykkerne fået en meget fin start på tilværelsen i serie 4.

Nicklas Kjær (herover) bragte Vridsted foran 1-0 efter 25. minutter, og det var også pausestillingen. I 2. halvelg øgede Casper Kjær til slutresultatet et kvarter før tid.

• Vi spiller en super kamp mod et godt B/T hold, og jeg er meget tilfreds med indstillingen. Det var en holdindsats med et par ekstra plusser til Jens Søndergaard i målet, der redder os et par gange. Så er super start, vi har fået, fortæller Benny Hansen til fjendscup.dk.

Kampen var i øvrigt afbrudt i 10 minutter i 1. halvleg, da det rumlede lidt i nærheden.