Dommerne


   Viborg Fodbolddommerklub har siden starten i 1983 leveret samtlige dommere til Fjends Cup. Og denne opgave er i årenes løb løst på bedste vis. Flere af dommerne er kommet her gennem flere år, mens andre kun har været med enkelte gange. Een enkelt har dog været med alle årene, og det er Klaudi Sigaard fra Karup. Han "truer" med at ville fejre 25 års jubilæum om 6 år. Mere om ham senere.

   Der har altid været speciel fokus på finalekampen, og her har vi da også i tidens løb kunnet præsentere nogle af de bedste dommere fra Viborg Fodbolddommerklub. De første mange år var det den daværende 1. divisionsdommer Kaj Østergaard, der var fast opmand i finalen. Senere har den nuværende superligadommer Nicolaj Vollquartz dømt et par finaler.

Se alle tiders finaledommere

Her ses dommertrioen fra den første Fjends Cup finale i 1983 mellem Stoholm og Vridsted (2-4). I midten  Kaj Østergaard. Til højre Flemming Korup Nielsen fra Mønsted. Liniedommeren til venstre mangler vi desværre navn på, men hvis en venlig sjæl kender manden og vil oplyse navnet, er vi taknemmelige. Bemærk i øvrigt den afsvedne bane. Allerede dengang var der godt vejr til Fjends Cup, men det var også inden Sparkær Idrætsforening fik anskaffet vandingsanlæg. Nu er vi klar til at imødegå de tørkeperioder, som nu til dags er så sjældne.

Sidste! Vores efterlysning af manden til venstre for Kaj Østergaard har båret frugt. Chr. Steffensen - mangeårig foreningsleder i Mønsted IF og selv tidligere aktør i Fjends Cup genkender liniedommeren som Berner Johansen fra Karup. Redaktionen siger tak til Steffensen og kvitterer med en fadøl senere under Fjends Cup. 

hp