______________________ _____________________________________________________________________
06.04.2004: SIF startede med sejr i serie 3

Stoholm IF – Nors B 2-0 (2-0)
Målscorer for SIF:
10. minut - Michael Vestergaard til 1-0
30. minut - Carsten Jensen til 2-0

Pointmæssigt kom SIF godt fra land, da turneringen startede op i lørdags med en hjemmekamp mod thyboerne fra Nors. Spillemæssigt var der derimod ikke meget at råbe hurra for, så der er mange ting, som skal forbedres i den kommende tid, hvis der skal yderligere point på kontoen. Alt i alt blev det faktisk til en god halvleg og en dårlig en.

De første 45 minutter svang SIF taktstokken, og allerede efter små 10 minutters spil kunne Michael Vestergaard bringe hjemmeholdet foran på et flot mål. Vestergaard modtog bolden på kanten af feltet efter et hjørnespark, og det hårde spark fra hans fod kunne Nors-målmanden ikke gøre noget ved. Herefter fortsatte SIF med at have initiativet, og efter en halv time var der bonus igen. Et flot kontraangreb med Michael Vestergaard og Simon Jensen som mellemstationer endte hos Carsten Jensen, og den høje angriber var sikkerheden selv tæt under mål. Foran med 2-0 kunne SIF gå til pausen med gode forhåbninger til de sidste 45 minutter.

Michael Vestergaard åbnede scoringen for Stoholm, men  udgik med en skade i pausen
I slutningen af 1. halvleg gik Michael Vestergaard ud med en skade, og om det var hans fravær, der gjorde forskellen i 2. halvleg skal være usagt. Faktum er, at Nors overtog spillet og initiativet, og det så ikke godt ud. Det eneste positive var, at gæsterne havde utrolig svært ved at komme frem til chancer – den største fik holdet allerede fem minutter efter sidebyttet, men en stor, åben mulighed blev sendt på overliggeren. SIF forsvarede dermed sejren hjem, og de 2-0 holdt kampen ud. Når der ikke bliver nævnt SIF-muligheder i 2. halvleg, har det en enkelt forklaring – der var nemlig ikke nogle overhovedet!!

SIF-spillerne valgte nytilkomne Morten Bigum som kampens bedste spiller, på en dag hvor kampens udmærkede dommer Jørgen Ø. Lauersen ikke havde kortene fremme.

Næste kamp for SIF’s vedkommende er Skærtorsdag, hvor holdet på udebane skal møde Borbjerg – et hold der rykkede ud sammen med SIF i sidste sæson. De to hold plejer at give hinanden nogle tætte dyster, og det bliver ganske givet også tilfældet denne gang.