29.04.2010:
Topkampen levede ikke op til forventningerne
Feldborg/Haderup og Løgstrup gav hinanden en jævnbyrdig dyst, men der var ikke høje karakterer for underholdningsværdien.

"Ja en drønkedelig 0-0 er meldingen fra vores udsendt, men læs her, hvad Sune Laursen oplevede:

"Inden tirsdagens kamp i Feldborg havde Løgstrup ikke lukket mål ind i de seneste 5 halvlege. Derfor var det med en god grund til optimisme, at Michael Skals i oplægget til kampen sagde, at fortsætter man det, ja så vinder man også kampene. Det kom dog ikke til at holde stik!

Løgstrup var til dagens kamp uden Emil Rømer der plejede en lyskenskade, mens man havde Alex Kristensen tilbage i truppen. Første halvleg startede ekstremt lige. Ingen af holdene turde satse hele butikken for et mål, og det var egentlig kendetegnende for store dele af kampen. Der skulle også gå hele 20 minutter, før der skete noget i hjemmeholdets felt. Her blev et godt slået indlæg afsluttet af Alex Kristensen, desværre blev den tilpas store chance ikke udnyttet.

Alex Kristensen, t.v. var tilbage i Løgstrup-truppen efter en skadespause.

Herefter fortsatte slaget om midtbanen, og den fik aldrig en reel vinder. Spillet bølgede frem og tilbage, uden det nogensinde blev rigtig kønt. Hvad kampen ikke havde i pænt spil, havde den dog i mange nærkampe, hård fight og voldsomme taklinger. For der blev virkelig gået til stålet, enkelte gange også lige en tand for meget. Ikke desto mindre undgik kampens dommer at udsætte nogen af holdene for kort.

Første halvlegs mest dramatiske højdepunkt kom, da en Feldborg-spiller var i græsset. En situation hvor Løgstrup ikke sparkede bolden ud til stor forargelse for hjemmeholdet. Men for at citere Michael Laudrup fra Barcelona-Inter onsdag aften så sagde han: "Man ved godt som fodboldspiller, hvornår der er en der har virkelig ondt, og så skal man nok sparke bolden ud. Ellers må man lade dommeren fløjte." Og ja, indrømmet Laudrup har da sikkert ikke dommerkort, men jeg må stadigvæk tilslutte mig hans holdning. En stor debat som i hvert fald ikke er faldet på plads på serie niveau endnu?!

Men tilbage til kampen.
Feldborg blev i løbet af første halvleg aldrig rigtig farlige, chancerne kunne i hvert fald tælles på to fingre. Derfor løb en tæt første halvleg også ud i sandet, og 0-0 ved pausen var et helt fair resultat. Michael Skals var i pausen egentlig ganske godt tilfreds, man stod godt på banen og forsøgte i de fleste tilfælde, når man kom op ad banen. Derfor var det med meldingen om at fortsætte arbejdet.

FHIF's målmand Jimmy Bertelsen gjorde sit til at hindre Løgstrup i at score.

Anden halvleg blev ligeså chancefattig som første, dog fik sæsondebutanten Kristian Sørensen en lille mulighed, men hans forsøg blev flot reddet af Feldborgs målmand. Også Brian Jensen havde et hovedstød tæt under mål, men lige på målmanden. Dybt inde i overtiden kunne Feldborg dog sagtens have stjålet tre point, da de på et hjørnespark headede på overliggeren. En situation hvor Løgstrup-holdet ikke var særligt vågne.

Det hele løb dog ud i ingenting. Og kampen endte derfor som den startede. 0-0 og det var et resultat som begge hold helt sikkert kan være tilfredse med. Kampens spiller, blev Frederik Mæng der tog sig af 10 stemmer, mens de resterende 8 gik til Mads Thorsager

Næste kamp for Løgstrup er lørdag d. 8 maj hvor man skal til Kølvrå og møde KK07.

/SHML"

Feldborg/Haderup så kampen som en inte4ns og god topkamp. Holdleder Jørn Østergaard beretter:

- Fra kampens start blev der lagt ud i et godt tempo , som blev holdt i samtlige 90 minutter. Der blev virkeligt kæmpet om hver en meter på banen. Kampens myndige dommer (Ole Clemmesen) lagde en meget høj linje, så der blev ikke fløjtet for småting, så det slog gnister en gang i mellem. Ingen af holdene kom frem til åbne målchancer i første halvleg, men der blev løbet nogle meter.

2 halvleg startede på samme måde med FHIF som mest boldbesiddende, uden det blev rigtig farligt. Med et lille kvarter igen får Løgstrup pludselig en stor chance, men Jimmy klarer flot. 4 minutter før slutfløjt får vi hjørne som Lasse J. sparker lige ind til Lasse Y. som header flot, men overliggeren klarer for Løgstrup. Dermed sluttede topkampen uafgjort, måske fortjent men med et lille overtag til os.