Nyheder

17.04.2010
Tyveri - Drama - Vanvittig - Julegave
Feldborg-holdleder Jørn Østergaard ved snart ikke, hvad han skal kalde det, da hans hold torsdag aften havde besejret Ravnsbjerg med 5-4.

- Vi var ikke uheldige med de 3 point, kan det hele vel sammenfættes, indleder Østergaard, og fortæller videre:
Efter en fornuftig start de første 10-15 min. begynder FHIF at hænge bagefter, og fortjent kommer Ravnsbjerg foran. Hjemmeholdet kæmper sig dog godt tilbage og får udlignet ved Lars Pape, og på et godt oplæg fra Henrik Jensen kommer de gule lidt ufortjent foran lige før pausen ved Christian Sørensen.

Lars Pape har kontrol over bolden, mens Ravnsbjergs Henrik Hansen er på vej.
Bagved kampens dommer Kim Rusbjerg

En lille opsang i pausen af træner Per Videbæk hjalp ikke synderligt. Spillet blev ikke bedre, pausen og fortjent udligner Ravnsbjerg på hovedstød efter et langt indkast. FHIF troede dog fortsat på egne evner, og Morten Nielsen bringer igen hjemmeholdet på sejrskurs efter fornemt oplæg fra Henrik Jensen.

Føringen holdt dog kun et par minutter, inden Ravnsbjerg igen udligner, da de spadserer lige igennem  midterforsvaret. Det så nemt ud´, og 4 min. senere er den gal igen, og Ravnsbjerg bringer sig fortjent i front.

- De ville mere end os i den periode. Vi sendte Peter A. Møller på banen med 15 min. tilbage, og det skulle senere vise sig at være en god beslutning.

Bedst som alt håb syntes ude dukkede Møller så op med hovedet og dirigerer et hjørnespark fra i nettet til udligning 4 - 4. Så skulle man tro, at den kamp var slut men det var den ikke. Ravnsbjerg får en kæmpechance, inden Henrik Jensen på kontra lukker og slukker til 5 -4 til til FHIF.

- Vild jubel, og man tror bare ikke sine egne øjne. Jeg føler med Ravnsbjerg, for det var en hård skæbne, men sådan er fodbold når det er bedst/værst, slutter vores reporter fra Feldborg.

T.v.: En mand, der forstår, at miraklet er sket i kampens absolutte overtid, målmand Jimmy Bertelsen