20.06.2010:
Løgstrups bedste resultat i 28 år
Oprykningen var på plads, men Løgstrup-drengene satte tingene på plads fredag aften med en "knusende" 1-0 sejr hjemme i "Hullet" over de tidligere rivaler fra Feldborg/Haderup. FHIF, som med nederlag i de to seneste kampe måtte slippe presset på Løgstrup.

En festtræt reporter har sendt os følgende:

Da jeg for et år siden skrev referatet fra kampen mellem Løgstrup og Borup, var det med ordene om at Løgstrup havde sikret sig overlevelse i serie 3. Det kommer den ikke til at handle om i dag, for overlevelsen var i den grad sikret, ligesom oprykningen til serie 2 også var det. Efter en gennemgang af de støvede historiebøger og Erik Jensens hukommelse, er vi kommet frem til at resultatet er Løgstrups bedste i 28 år!

Derfor var der fredag aften pyntet op til fest i "Hullet", hvor tilskuerne havde medbragt diverse horn, hatte, fantrøjer osv. Specielt fremhævede Nicolaj Pedersen og Jacob Skals sig, med deres horn, der må betegnes som den danske pendant af "Vuvuzelahornet", der i den grad var med til at stresse modstanderen!
Der var selvfølgelig kampen der skulle spilles, men der var i den grad også lagt op til fest efter kampen. Til den fest kom Feldborg da også lige med et bidrag, da vi fik en flot gave af modstanderen denne dag. Mange tak for det, og ned det kom det da.

Op til kampen var det helt store emne "Fjends Cup Ligaen". Et enkelt point var nok for Løgstrup for at vinde de 5.000 kr.

Skal vi kigge på selve fodboldkampen var det ikke det helt store hit. Løgstrup havde modtaget afbud fra matchvinderen, fra i tirsdags, Steffen Pedersen, der døjer med kroniske knæsmerter! Det betød at Alex Kristensen tog hans plads i stedet.

Brian Jensen (i stribet fra kampen i Mønsted) blev matchvinder med sit tidlige mål.
Løgstrup kom klart bedst fra start og uret havde ikke nået at runde de 2 minutter før Brian Jensen havde bragt Løgstrup foran 1-0. Et flot indlæg blev afsluttet med et flot hovedstød uden chance for Feldborgs målmand. Det tidlige mål lignede dog efterfølgende lidt en sovepude for "Young Guns", da Feldborg satte sig på det de næste 10 minutter. De kom dog ikke frem til det store. Herefter satte Løgstrup sig på det igen, og spillede i små perioder noget af det bedste i sæsonen. Det blev dog ikke til mere i første halvleg og derfor sluttede den med en 1-0 føring til hjemmeholdet.

Fra anden halvlegs start satte Feldborg sig på det. Løgstrup kom langt tilbage at stå, og Feldborg fik lov til for meget. Der blev dog som altid kæmpet heroisk, og det betød, at Feldborg ikke fik omsat chancerne til mål. Løgstrup fik enkelte sporadiske muligheder, men Vestergaard burde dog have lukket det, med sin friløber. Det lykkedes ikke, men det var også ligegyldigt. LGIF var 5.000 rigere, tilskuerne en oplevelse rigere, dommeren en kamp rigere, og i det hele taget var alle lidt rigere, efter en fin indsats af DGT.

Emil Rømer blev fortjent kampens spiller med 9 stemmer.

Efterfølgende startede oprykningsfesten, med bajere, syngevirksomhed og det der hører til. Sidste mand gik hjem 05.30 lørdag morgen, så jo der har da været fest. Tak til sponsorerne for "Fjends Cup Ligaen". Den har virkelig givet ekstra krydderi på kampene. I øvrigt et fremragende initiativ.

Alt fra DGT der lige mangler Karup på hjemmebanen i sæsonslutteren på lørdag.

En tilpas slidt SHML

Feldborg/Haderup gratulerede Løgstrup med en fortjent oprykning men holdleder Jørn Østergaard mente nu nok, at de gule godt kunne have fortjent bedre i fredagens kamp, som han så sådan:

- En intens og til tider velspillet topkamp fik sin afgørelse allerede i det første minut, da Løgstrup bringer sig foran på et kraftfuldt hovedstød uden chance for vor reservekeeper Preben Olesen. I det 10. minut burde vi nok udligne, men Søren Anker misbrugte  den store chance alene med Løgstrups målmand. Resten af halvlegen forløb uden de store chancer til begge sider.

Efter pausen prøver vi at sætte lidt mere tryk på Løgstrup. Det lykkedes til dels, men det var ikke lige dagen, hvor vi var skarpe på den sidste 1/3 af banen. Løgstrup får nogle få kontra chancer, men set med de gule briller synes jeg, vi fortjente at få point, men det er svært når man ikke kan score. Stort TILLYKKE til Løgstrup med oprykningen, og held og lykke i serie 2.