26.04.2010
Løgstrup-Mønsted, version LGIF
Grundet IT-problemer hos vores reporter i Løgstrup kan vi først nu bringe hans syn på kampen i torsdags.

Torsdag aften tog vi hjemme på solbelagte "Hullet" imod en af oprykningsfavoritterne, nemlig Mønsted. Efter 4 sejre ud af 4 mulige, var det dog med en stor optimisme, det unge Løgstrup-hold så frem til kampen.
Kampen startede dog ikke helt som håbet for Løgstrup. Mønsted fik egentlig lagt et ganske fornuftigt pres på hjemmeholdet, uden de dog overhovedet blev farlige. Som halvlegen gik overtog Løgstrup mere og mere, og fik spillet sig til nogle gode muligheder til bl.a. Brian Jensen.

Der kom dog ikke mål ud af det, før vi gik ind i de sidste 5 minutter af første halvleg. Et frispark blev smidt glimrende indover fra Søren Pedersen. Den fik lov at passere hele det lille felt, og på bagerste stolpe var det en formsag for Steffen Aaby at heade hjemmeholdet i front. En dejlig scoring på et rigtig fornuftigt tidspunkt.

Mere skete der ikke i første halvleg, hvor Løgstrup kunne være rigtig godt tilfredse med det defensive, mens spillet med bolden langt fra fungerede, som det burde. Pausen blev af Michael Skals brugt på at forbedre det offensive spil. Støtten til Vestergaard i front havde været for lille, og det kostede for mange boldtab.

Anden halvleg startede lidt som første, og der gik ikke særlig længe, før en Mønstedspiller fik en kæmpe mulighed for at gøre det til 1-1. Heldigvis for Løgstrup sparkede han over mål, i en situation hvor Kenneth Andersen i Løgstrup-målet ikke så alt for kvik ud. Det skulle han dog vise sig at tage revanche for i resten af 2. halvleg med flere store redninger på udmærkede forsøg fra Mønsted-holdet.

Midt i halvlegen burde Løgstrup dog have lukket kampen da Brian Jensen fik chancen med venstrebenet helt fri midt for mål. Desværre sparkede han ved siden af. Også Christian Vestergaard, samt Frederik Mæng havde mulighederne for at lukke kampen. Det lykkedes dog ikke på det tidspunkt, og derfor troede Mønsted stadig på pointet. Heldigvis brændte de de føromtalte chancer, og fik ikke scoret i kampen.

Dybt inde i dommerens tillægstid lykkedes det til gengæld for Brian Jensen. En skidt clearing af Mønsteds målmand sendte Brian Jensen alene igennem. Denne gang var venstrefoden sikker og 2-0 til Løgstrup, og dermed var kampen lukket. Derfor blev det 3 nye point til Løgstrup, mens man lagde 8 points afstand til Mønsted.

Spillemæssigt var det ikke godt, men målt på chancer var sejren helt sikkert fortjent. Til gengæld kan der ikke siges noget ondt om holdets fight, der blev virkeligt løbet. Og specielt Christian Vestergaard var her, der og alle vegne. Helt fortjent tog han sig også af 9 af stemmerne efter kampen, og dermed "man of the match."

Næste kamp for "Young Guns" er på tirsdag til et vaskeægte topbrag mod Feldborg/Haderup, hvor man håber på igen, at kunne gøre brug af Alex Kristensen der har siddet ude med en forstuvet fod.