30.05.2010:
Ravnsbjerg nærmer sig bunden

Et afbudsramt Ravnsbjerg-hold gav dog topholdet fin modstand, men måtte rejse hjem med et nederlag på 1-3.

Løgstrup GIF – Ravnsbjerg IF 3-1 (1-0)

Efter tre kampe med syv point var det med en vis optimisme Ravnsbjerg i eftermiddag tog til Løgstrup for at spille mod et af kredsens tophold. Per Eriksens trup var dog ramt af flere afbud, dette gav sæsondebut til Thomas Larsen og Rasmus Pedersen, medens Jakob Rasmussen og Thomas Eriksen ligeledes var hentet op fra andet holdet. Herudover var Ole Rosgård indlemmet i truppen. De mange afbud fik også betydning for serie 5 holdet, der desværre ikke kunne stille hold til eftermiddagens planlagte opgør i Sparkær.

Kampen startede meget lige og i de første tyve minutter var der kun få målchancer, der dog ikke blev udnyttet. Efter 22 minutter kom Løgstrup så foran 1-0, der var tale om et lidt tilfældigt mål, hvor Ravnsbjergs Jonas Borup lagde bolden tilbage til målmand Kim Holst, afleveringen blev dog lige kort nok og Løgstrups Christian Vestergaard forfulgte chancen. Situationen endte med at Kim Holst sparkede bolden lige på Christian Vestergård, hvorefter bolden røg i et tomt mål. De følgende 10 minutter blev Ravnsbjergs bedste i kampen og der opstod store chancer til både Sebastian Murphy, Mads Købke og Kenni Brøndum, der dog alle brændte.

Efter fem minutters spil i anden halvleg opstod der så en kæmpe chance til Ravnsbjergs Søren Stilling, som fra tæt hold dog formåede at brænde på Løgstrups i øvrigt glimrende spillende målmand Kenneth Andersen. Efter cirka 20 minutters spil af anden halvleg måtte Ravnsbjergs målmand Kim Holst så forlade banen igen med en skade og Mads Købke blev endnu engang sat i mål. Efter 68 minutter fik Ravnsbjergs Morten Brøndum en friløber, en Løgstrup spiller fik dog taklet ham, en situation som fik Ravnsbjerg til at appellerer for straffespark. Kampens dommer Per Pasfall, der i øvrigt synes noget langt væk fra situationen valgte dog ikke at fløjte.

Fire minutter efter faldt kampens afgørelse så, da Emil rømer med en flot flugter sendte bolden i mål til 2-0.  Inden kampen var slut skulle Løgstrup dog lige udnytte Ravnsbjergs svaghed ved indlæg, da Løgstrups Brian Jensen sikkert headede bolden i mål til 3-0 efter et frisparksindlæg. Minuttet efter fik Ravnsbjergs Morten Brøndum dog reduceret til 3-1 efter en flot pasning fra Søren Stilling. Målet blev dog alene kosmetik og alt i alt måtte Ravnsbjerg bare erkende at de tabte fortjent til et på dagen bedre hold, der i modsætning til Ravnsbjerg formåede at udnytte sine chancer.

Med rundens øvrige resultater med bl.a. sejr til Karup/Kølvrå 07 begynder bunden nu igen at nærme sig Ravnsbjerg, der næste lørdag skal på endnu en svær opgave hjemme mod kredsens andet tophold Feldborg/Haderup.