17.04.2010
Løgstrup suveræne mod Vridsted
Løgstrups "Young guns" - som de nu også kalder sig - har virkelig sat trumf på med 4 sejre på stribe og i aftes gik det ud over Vridsted. Vores spillende reporter har sendt os følgende:

På det solbeskinnede Løgstrup Stadion tog vi fredag aften hjemme imod puljens bundhold, Vridsted.
En kamp som man frygtede en smule, da Løgstrup traditionen tro, har tendens til at falde ned i kampe mod lavere rangerende hold.

Den selv samme frygt blev dog hurtigt gjort til skamme, for Løgstrup satte sig på det med det samme. Med et hårdt pres fik man stresset Vridsted, og hele tiden var Løgstrup farlige. Der gik dog også kun ca. 7 minutter, før Løgstrup bragte sig i front. Emil Rømer opfangede bolden mellem forsvar og midtbane, og satte straks to mand, hvorefter han var alene igennem. Fra den position svigtede han ikke, og sendte dermed Løgstrup foran 1-0 med en sikker inderside. At det lige blev en inderside var ikke tilfældigt, da store dele af denne uges træning er gået med afslutninger.

Løgstrups dobbelte målscorere Emil Rømer (tv) og Ulbjerg-tilgang Steffen Petersen

Løgstrup fortsatte, og Vridsted var meget sjældent gæster i det røde felt. Derfor var det også fuldt fortjent, at Steffen Pedersen efter et fornemt indlæg fra Frederik Mæng, helflugtede bolden i mål til 2-0, da der var spillet ca. 20 minutter. Løgstrup fortsatte presset, og 3-0 nåede det også at blive inden pausen, da Christian Vestergaard, i en mulig offside (ikke dømt i hvert fald), satte endnu et søm i Vridsteds nedtur.

Mere skete der ikke inden pausen, der udover de 3 mål havde budt på flere gode chancer til især Christian Vestergaard og Brian Jensen.

Pausen blev brugt på at opretholde Løgstrups fokus på stadig at blive ved med at arbejde. Anden halvleg startede ligesom første - Løgstrup i teten og flere gode angreb bølgede frem og tilbage. Den blev dog en smule brudt, da Mads Thorsager blev præsenteret for et gult kort efter 8 minutter. Vridsted havde i de efterfølgende 10 minutter bolden meget, uden det dog nogensinde blev farligt. Faktisk kan jeg ikke fremkalde en Vridstedafslutning indenfor målrammen i hele kampen.

Steffen Petersen har helflugtet bolden mod Vridsted-målet, hvor Jens  Søndergaard ikke får afværget.

Løgstrup blev efterhånden fuldtallig og satte sig igen på det. Masser af muligheder blev skabt, men først efter ca. 70 minutters spil blev det til 4-0 da Steffen Pedersen køligt udplacerede målmanden, og lavede sit tredje sæsonmål. 4-0 og så var den smule luft, der var tilbage i Vridsted helt væk. Inden slutfløjtet og de kolde øl blev det også 5-0, da Emil Rømer udnyttede et Xavi-lignende oplæg fra Sune Laursen til at lobbe bolden stille og roligt, ind over Vridsteds målmand.

Slut på en glimrende Løgstruppræstation, hvor der var masser af folk på lægterne, og solen viste sig fra sin pæne side. Kampens spillere blev de to dobbeltmålscorere, Steffen Pedersen og Emil Rømer, der tog 7 stemmer hver.

Næste opgave er på torsdag hvor Mønsted kommer på besøg.