09.06.2010:
Løgstrup stormer videre mod serie 2
Med en sikker 5-1 sejr øgede Løgstrup forspringet i toppen til Feldborg/Haderup.

Tirsdag aften havde LGIF vendt bussen nordvest på for at møde rækkens absolutte bundhold Vridsted IF. En kamp man på forhånd frygtede, for Vridsted ville være mere opsatte end før for at slå topholdet.

Løgstrup kom dog nogenlunde i gang, og brændte store chancer. Specielt Emil Rømer og Sune Laursen var de store syndebukke. Det kørte ikke rigtig for Løgstrup, der havde bolden hele tiden, men kæmpede med at få spillet til at fungere. Holdet fik dog en slem forskrækkelse da Vridsted efter ca. 20 minutter slog kontra med 2 mand, og en helt fri Vridstedkant kunne bringe værterne foran 1-0.

Fart over feltet i Vridsted. I baggrunden viser måltavlen 1-0 til hjemmeholdet, men det holdt ikke.
Yderst t.h. dommer Michael Pedersen. Foto: Allan Kristensen, Fjends Folkeblad

Derfor måtte udeholdet op på hesten igen, men det blev kun til sporadiske forsøg, før Emil Rømer efter 35 minutters spil fik bolden på kanten af feltet, og bankede den op i målhjørnet. Et flot og meget vigtigt mål kort inden pausen. Mere skete der ikke i første halvleg, og derfor hed det 1-1 ved pausen.

En meget utilfreds Michael Skals hankede op i sine spillere, og fortalte dem hvis man gad, så vandt man også. Det store problem for Løgstrup, var bare at man havde gjort det præcist modsatte af, hvad man aftalte i omklædningsrummet inden kampen! Pausen blev brugt til at sætte Alex Kristensen på banen og det skulle vise sig at være et klogt valg.

Målscorer Alex Kristensen med vores reporter Sune Laursen på ryggen.
Der gik nemlig kun 7 minutter, før samspillet mellem Alex Kristensen og Christian Vestergaard gav pote, da Vestergaard lobbede den flot ind over Vridsteds fremadstormende målmand, efter en flot frispilning fra Alex Kristensen. 10 minutter senere var der igen gang i selv samme Kristensen, da han fra lang afstand sparkede bolden i kassen til 3-1. Herefter gik dampen fuldstændig af Vridsted, og Løgstrup kunne trille sejren hjem.

Med 10 minutter igen, fandt Alex Kristensen, Steffen Aaby bagerst i feltet, der med en flot tæmning og en knastør afslutning bragte Løgstrup på 4-1. Det blev dog også til et mål at gå hjem på, for de få tilskuere, da Søren Pedersen hjørnespark blev drejet i kassen af Emil Rømer.

En flot anden halvleg af Løgstrup der hele tiden holdt bolden i gang, og gjorde det svært for Vridsted. De løb trætte ovenpå en første halvleg hvor de egentlig havde udmærket styr på det. Kræfterne var dog ikke til det, i en hel kamp.

Løgstrups på dagen bedste spiller, Frederik Mæng tog 9 stemmer, mens Alex Kristensen på en halvleg høstede 6 af slagsen. Det viser også at Løgstrup ikke kun er 11 startende spillere, men efterhånden har en bred trup at tage af.

Næste gang Løgstrup spiller er på tirsdag, hvor holdet har en rigtig svær udekamp mod Mønsted IF. Et hold som man kender godt, men også et hold som har spillet flot på det seneste og fået skrabet en del point sammen.

/SHML

Vridsted ydede fin modstand i den første time og spillede lige op med gæsterne i 1. halvleg, der endte 1-1, efter at Lars Boe Christoffersen havde bragt Vridsted på 1-0 efter oplæg fra Troels Kudahl og Mads Kibsgaard. Men en Løgstrup-udligning kort før pausen dæmpede optimismen i Vridsted-lejren.

- Vi gik flade til sidst, men leverede faktisk en god præstation, og jeg vil nok sige, at deres sejr blev for stor. Det er godt nok et markant og ungt hold, men ærgerligt, at vi kollapsede til slut, fortæller Vridsted-træner Lars Lunne til Skive Folkeblad.