07.05.2010:
Mønsted har udspillet sin rolle
Måske en lidt hård udmelding efter aftenens 2-4 nederlag til Feldborg/Haderup, men den kommer indefra i Mønsted-lejren. Og det er da også et faktum, at aftenens resultat i Fjends Cup Ligaen gjorde FHIF til tophold sammen med Løgstrup og Mønsted til et midterhold, hvor det nu kan gå begge veje. Oprykning er dog p.t. ikke et tema for de røde.

Mønsted IF - Feldborg/Haderup IF 2-4 (0-1)
68. minut 1-3 Flemming Bennedsgaard
85. minut 2-4 Flemming Bennedsgaard

Fredag aften udspillede Mønsteds serie 3 deres rolle i toppen af pulje 31. Det skete efter et nederlag til topholdet fra Feldborg/Haderup.

MIF fik den værst tænkelige start. Allerede efter 2 minutter bliver Feldborgs rutinerede Christian Sørensen (tv) med en lang bold sendt af sted og kunne lobbe udeholdet i front. Halvlegens forløb var meget lige. Spillet var præget af høj intensitet og masser af nærkampe. Og da holdene gik til pause uden yderligere scoringer, sad man med en følelse af at de 3 point kunne havne i begge lejre.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at Feldborg ville det anderledes, eller rettere fik lov til det. 5 minutter var spillet af 2. halvleg, da Feldborg kunne øge føringen til 0-2. Mønsted skal herefter have ros for ikke at gå ned i tempo, men samtidig må man også sige, at den gejst og vildskab, der skal til at vende en 0-2 føring til sejr, ganske enkelt ikke var til stede.

Og det var da også udeholdet der midtvejs i 2. halvleg nok en gang scorede til 0-3.  Få minutter senere afsluttede Mønsteds bedste på dagen, Flemming Bennedsgaard et flot angreb og reducerede til 1-3. Nok engang svarede Feldborg igen og lukkede reelt kampen 10 minutter før tid med scoringen til 1-4. Inden slutfløjtet nåede Flemming Bennedsgaard dog nok engang at pynte på resultatet.

Som sagt en kamp hvor Mønsteds muligheder i toppen af tabellen blev udspillet. Holdet skal nu koncentrere sig om at skrabe så mange point sammen at nedrykningsstregen ikke kommer for tæt på. Holdet mangler i den grad gejst, vilje og investering i nærkampene. For rent spillemæssigt vil undertegnede vove den påstand, at der ikke er bedre hold i kredsen. Men uden gejst og vilje kan det altså ikke bruges til noget som helst......

Næste kamp er tirsdag d. 18/5 kl. 19.00 på Mønsted stadion hvor bundholdet fra Vridsted IF kommer på besøg