23.06.2010:
Endelig en sejr til det bedst spillende hold
Efter tre kampe uden scoring gik der for alvor hul på bylden, da Mønsted i en ren målfest vandt med 7-4 i Feldborg.

Feldborg/Haderup IF - Mønsted IF 4-7 (1-2)
Målscorere for MIF:
14. minut 1-0 Flemming Bennedsgaard
38. minut 2-0 Casper Langhoff
60. minut 3-2 Casper Langhoff (straffe)
62. minut 4-2 Kristian Svendsen
67. minut 5-2 Claus Østergaard
89. minut 6-4 Bo Pedersen
91. minut 7-4 Kristian Svendsen

Mønsteds serie 3-hold var tirsdag aften den ene part i en vaskeægte målfest. Trods afbud fra Jacob Toft, Jens Harrestrup og Sune Langhoff snuppede MIF"erne alle tre point på udebane hos rækkens 2. plads.

Målfesten startede allerede efter 14 minutter, da Kenneth Davidsen med en lang dyb stikning sendte Flemming Bennedsgasard afsted på en friløber. Flemming afdriblede målmanden og scorede sikkert til 1-0. 25 minutter senere var Flemming i oplæggerens rolle, da han lagde op til Casper Langhoff"s mål til 2-0. Få minutter før pausen bragte FHIF spændingen tilbage i opgøret, da de efter et hjørnespark reducerede MIF"s føring til pausestillingen 1-2.

Der var ikke spillet mange minutter af 2. halvleg før hjemmeholdet udlignede Mønsteds pauseføring. Kenneth Davidsen mistede bolden på midten af banen, et efterfølgende hurtigt contraløb blev flot afsluttet af Rene Holt, og så var der lige pludselig udlignet og igen spænding om resultatet. Den spænding fik MIF dog pillet ud af kampen med tre scoringer indenfor 7 minutter efter godt og vel en times spil. Først scorede Casper Langhoff på et straffe begået mod Flemming Bennedsgaard, 4-2-målet var signeret af kampens spiller Kristian Svendsen, efter assist af Kasper Toft. Målet til 5-2 var en vaskeægte perle. En hurtigt og flot gennemspillet angreb blev afsluttet af Claus Østergård.

Så troede man dén kamp var afgjort. To hurtige scoringer til hjemmeholdet med et kvarter igen, fik dog spændingen tilbage i kampen. Men med Bo Pedersen's og Kristian Svendsens scoringer til sidst kunne MIF sætte tre velfortjente point ind på kontoen efter en flot storsejr.

Med sejren tilbageerobrede MIF 3. pladsen, der dog kan være til låns, hvis Ravnsbjerg henter point i deres sidste kamp mod Viborg Sdrm. Men en rigtig flot offensiv kamp af holdet, der bevirker at MIF næsten med garanti bliver det mest scorende hold i denne serie 3 kreds. Et faktum der underbygger undertegnedes påstand om, at MIF spillemæssigt er det bedste hold i kredsen.

En påstand der efterfølgende har været genstand for megen debat og kommentarer fra diverse Løgstrup-reportere samt redaktøren på fjendscup.dk (Redaktøren har ikke kommenteret, men kun i et enkelt indlæg om programmet for Fjends Cup 2010 citeret KFD's udsagn, Red.). Til det er der vidst kun én ting at sige: En skam I ikke var på Feldborg Stadion tirsdag aften, for der var der virkelig "syn for sagen".

Hermed kan holdet holde sommerferie indtil der tørnes ud i den traditionsrige Fjendscup-turnering på Sparkær stadion. Mønsteds første kamp er torsdag d. 29. juli hvor holdet møder Vridsted IF.