16.06.2010:
Jævnbyrdig kamp i Mønsted sendte Løgstrup op
Med en smal 1-0 sejr sikrede Løgstrup sig oprykning til serie 2. Det så vores reporter på Mønsted-siden således.

Mønsted IF - Løgstrup IF 0-1 (0-0)

For anden kamp i træk måtte Mønsteds serie 3 mandskab gå fra banen uden point og uden at få scoret. Det skete Tirsdag aften da Løgstrup gæstede et velbesøgt Mønsted stadion.

Kampen var vigtig for begge hold. Løgstrup kunne med en sejr rykke op i serie 2, Mønsted kunne sikre en sæson mere i serie 3, og samtidig tilbageerobre 3. pladsen fra Ravnsbjerg. Det var da også tydeligt igennem faktisk hele kampen, at der for begge hold stod meget på spil.

Begge mandskaber præsterede fra 1. halvlegs start en solid og kompakt defensiv og satsede kun periodisk med mange folk foran bolden. Mønsted havde bolden mest og spillede sig også til muligheder og skud på mål, uden det for alvor blev farligt. Løgstrup forsvarede godt og spillede masser af lange bolde frem til deres hurtige offensive spillere. Ingen af holdene formåede at score i en intens men chancefattig 1. halvleg.

Mønsteds Sune Langhoff mellem to Løgstrup-spillere, der var hvepsestribet udebanetrøjer. Foto: Fjends Folkeblad
Mønstret fortsatte efter pausen. Mønsted pressede stadig på og var mest i boldbesiddelse, mens Løgstrup stadig lurede på chancen for en hurtig contra. Ca. et kvarter efter pausen kom Mønsteds største chance, da energiske Sune Langhoff blev sendt af sted på en friløber.

Det sidste træk blev dog for langt og det hele løb ud i ingenting. Midt i 2. halvleg faldt afgørelsen. En Løgstrup-spiller kanonerer, fra kanten af feltet, en flugtning ind bag JP Lausen i MIF-målet. Herefter var det tydeligt at 1-0 var nok for Løgstrup.

De forsvarede sig nu med næb og klør. Mønsted smed flere folk frem, men stadig lige lidt hjalp det, holdet kom ikke frem til de helt store chancer. Der blev spillet alt for meget sidelæns og slet ikke direkte nok. Dermed sluttede det hele 0-1. Oprykning til Løgstrup, stort tillykke med det. Mønsted derimod må indse, at det i modsætning til starten af sæsonen nu er det offensive der halter, mens defensiven på dagen stod rigtig godt og stort set holdt Løgstrup fra chancer.

En kamp der var præget af masser af fight, hårde nærkampe og intensitet, dog uden det nogensinde blev ondsindet. Her bør kampens dommer Gert Pedersen fremhæves for en fin præstation. Mønsted var spillemæssigt bedst, kombinerede flot og havde bolden meget. Dog manglede skarpheden i den sidste aflevering. Men man må bøje sig i støvet for Løgstrups organisation, fightervilje og koldblodighed i de afgørende situationer. Faktorer der efter undertegnedes mening har været stærkt medvirkende til den fornemme sæson holdet har præsteret.

Mønsteds næste kamp er Lørdag d. 19/6 kl. 15.30 hvor holdet på Kølvrå stadion møder Karup/Kølvrå 07.