16.06.2010:
Løgstrup går efter "The treble"
Oprykningen til serie 2 er i hus. Fjends Cup Ligaens 5.000 kr. er inden for rækkevidde, og så mangler lige Fjends Cup trofæet i august. Det er målet iflg. vores udsendte hos DGT.

Tirsdag aften stod den på en meget vigtig kamp for det unge hold fra DGT. Udebane mod rækkens nummer 4 fra Mønsted. Løgstrup stillede til kampen op med en fuldstændig klar trup, uden afbud eller noget som helst. Det betød derfor også genvalg til samtlige spillere i forhold til sidste rundes sejr i Vridsted. Ikke nok med at man spillede om 3 point, for en sejr ville også sikre "Young Guns" oprykning til serie 2. Og som alle ved så lykkedes det.

Det hele startede da også meget fornuftigt for Løgstrup, der sad tungt på spillet det første kvarter, og allerede efter 1 min. kunne Christian Vestergaard have bragt holdet i front, da han efter en flot hovedstødsaflevering fra Steffen Pedersen, pludselig var helt fri. Skuddet manglede dog kraft, og var til at overskue for Mønsteds målmand.

Herefter blev kampen mere lige, og Mønsted kom helt sikkert bedre med i det. Det var dog uden nævneværdige chancer. Dog var de sidste 15 minutter af første halvleg nogle lange minutter for udeholdet, da Mønsted efterhånden havde fået opbygget et godt pres. Heldigvis lykkedes det heller ikke her at komme frem til det helt vilde. Derfor blev første halvleg målløs efter 45 minutter, der foregik i et højt tempo, og på et rigtig fint serie 3 niveau.

Halvlegen blev brugt til at sige de samme ting, som inden kampen. Men ting der var vigtige. hvis Løgstrup skulle ud af det pres. som Mønsted havde fået opbygget.

Det lykkedes da også Løgstrup at komme frem på banen, og Mønsted fik ikke lov til at presse Løgstrup på samme måde. Det gav flere tilbud til udeholdet, hvor Emil Rømer havde et par gode afslutninger. Mens Steffen Aaby også havde et frispark der sneg sig uden om stolpen. Det hele gik dog op i en højere enhed da Steffen Pedersen, med 25 minutter igen, fandt lidt frirum i feltet, og med en helflugter bankede en løs bold i kassen til 1-0 føring. Vild jubel på den fyldte sidelinje omkring DGT, og pt. var oprykningen hjemme.

Scoringen betød dog, at Løgstrup faldt lidt længere tilbage på banen, og Mønsted igen fik overtaget. De skabte dog ikke chancer der bare skulle sparkes ind. Med 10 minutter igen blev Alex Kristensen præsenteret for et gult kort, der godt kan forsvares. Heldigvis fik Mønsted ikke noget ud af overtaget, og derfor kunne jubelen bryde løs, da den fremragende dommer fløjtede kampen af. Samtidig kunne det så konstateres, at rækkens bedst spillende hold ikke har formået at åbne rækkens bedste forsvar, da Mønsted ikke fik scoret i de to opgør mod Løgstrup. Endnu bedre var det igen at vinde på Mønsted Stadion, da det efterhånden er mange år siden, og endnu bedre var det at oprykningen blev sikret her.

En fremragende sejr, og en mere end fortjent oprykning til det unge hold, der med en gennemsnitsalder på ca. 19,5 kun har smidt 4 point, og lukket 9 mål ind i 12 kampe.

Kampens spiller blev fortjent Steffen Aaby der fik en knold på det hele. Nu mangler Løgstrup kun to kampe, hjemme mod Feldborg på fredag, og hjemme mod Karup. Point mod Feldborg vil samtidig betyde en førsteplads i Fjends Cup Ligaen.